ITWatch

Direktør i konkursramt betalingsvirksomhed: "Jeg har ligget vandret siden dag et"

Direktør i nu konkursramte Yourpay kom til virksomheden i sommer. Siden har han ligget vandret for at redde stumperne i en virksomhed, der driftsmæssigt ikke hang sammen, siger han til FinansWatch. Stifter og tidligere direktør i selskabet har en helt anden udlægning af virksomhedens deroute.

Jens Christian Petersen nåede at være adm. direktør for Yourpay fra 1. juli til konkursen indtraf | Foto: PR/Yourpay

Jens Christian Petersen nåede ikke at sidde længe som adm. direktør i Yourpay, før han opdagede, at noget var helt galt.

Ifølge ham manglede der at blive betalt skat, gælden var både stor og voksende, og driften hang ikke sammen. Derudover indløb der en lind strøm klager fra kunder, som ikke fik deres penge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs