ITWatch

Lunar går til angreb på Klarna

Med lanceringen af sit eget betalingssystem, Lunar Checkout, har aarhusianske Lunar rettet sigtekornet mod Klarna, hvor Heartland, der blandt andre skød 1,5 mia. kr. i Lunar, ejer 11 pct.

Foto: PR/Lunar

I juli blev pengekassen i den jyske bankudfordrer Lunar fyldt godt op, da en investorkreds i form af Kinnevik, Tencent samt Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen i form af hans investeringsselskab Heartland investerede 1,56 mia. kr. i selskabet.

I september kunne Lunar så lancere en ny check-out-løsning, som er blevet dødt Lunar Checkout. Den nye løsning skal bruges til at tage kampen op imod Klarna, fortæller Lunar-direktør og stifter Ken Willum Klausen til Børsen Pro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs