ITWatch

Fintechselskab må væbne sig med tålmodighed i afklaring af børsfremtid

Efter ejerskifte og omkalfatring af sin forretningsmodel blev fintechselskab suspenderet af Nasdaq i juni. Håbet var en afklaring i tredje kvartal, men det har ikke kunnet lade sig gøre. Både Nasdaq og selskabet melder om en konstruktiv dialog.

Foto: GOOGLE MAPS

Fintechselskabet Spenn Technology, der har været igennem en stor omstilling fra sin tidligere identitet under navnet NPInvestor, vil være suspenderet fra minibørsen Nasdaq First North længere end ventet.

Nasdaq suspenderede selskabet 9. juni som konsekvens af de store omvæltninger. Spenn Technology havde selv stillet i udsigt, at der ville være klarhed om suspenderingen i tredje kvartal, men nu lyder det, at godkendelsesprocessen, der i værste fald kan føre til, at selskabet bliver slettet fra børslisten, fortsætter ind i fjerde kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs