ITWatch

BEC ruster sig til mere open banking – men det kan tage fem år

Open banking - og flere partnerskaber - er en kompliceret proces, fortæller vicedirektør i BEC til medie.

I datacentralen BEC gør man sig klar til flere partnerskaber. | Foto: PR/BEC

Open banking er et varmt emne i finanssektoren. I datacentralen BEC, der er ejet af en lang række pengeinstitutter, fortæller ny vicedirektør, Lars Malmberg, til mediet Børsen Pro, at datacentralen "er der, hvor vi dypper tåen i vandet".

Som begreb dækker open banking over, at finansielle virksomheder via forskellige løsninger giver tredjeparter adgang til selskabets data. Det betyder, at pengeinstitutterne skal blive bedre i stand til at indgå og udvikle partnerskaber, forklarer Lars Malmberg til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs