ITWatch

Danske fintech-selskaber kan slå to streger under ejerskifte

De sidste godkendelser er nu på plads, så danske Clearhaus og Quickpay, der har samarbejdet siden 2014, kommer på tyske hænder.

Claus Methmann Christensen, adm. direktør for Clearhaus. | Foto: Clearhaus/PR

I begyndelsen af året kunne de to danske fintechselskaber Quickpay og Clearhaus fortælle, at de er blevet købt af tyske Unzer. Og nu er de sidste godkendelser så i hus, så ejerskiftet bliver en realitet, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Det er EU, Finanstilsynet, Visa og Mastercard, som i løbet af august har givet deres velsignelse til Unzers køb af de to danske selskaber. Det er uvist, hvad den nye tyske ejer har betalt for Quickpay og Clearhaus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs