ITWatch

Dansk softwarevirksomhed vil rejse 300 millioner

Jacob Wandt – som også er kendt for at have skabt og solgt E-conomic – søger midler til udvikling og internationalisering af sin nye platform.

Zenegys adm. direktør, Jes Tækker Brinch (tv.) og ejer, Jacob Wandt (th.), vil hente 300 mio. kr. til softwareselskabet. | Foto: Zenegy/PR

Den unge virksomhed Zenegy efterspørger nu kapital til sin nye platform, som kan håndtere løn, HR, bogføring, fakturering, betalinger og firmakort. Det sker i et interview med Børsen.

"Det er meget ambitiøst. Ingen har taget skridtet før, men det er en samlet løsning, som oven i købet kan bruges af både små og større virksomheder. En kunde kan altså vokse fra ganske få til rigtig mange medarbejdere uden at være nødt til at skifte system," siger selskabets ejer, Jacob Wandt, som håber at rejse 300 mio. kr. til udvikling og internationalisering over en runde eller to snart.

Netop Jacob Wandt har tidligere stået bag regnskabsprogrammet E-conomic, der blev solgt for 760 mio. kr. i 2013. Zenegy har i dag omkring 100 ansatte.

 

Fintech-startup opruster platform med forsikringer mod cyberangreb

Startup udvider lønprogram med funktion til donationer  

Mere fra ITWatch

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Cisco registrerer ny proforma-direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

It-selskab i udbrud: Omsætningen stikker af

Advania oplevede i 2021 en omsætningsvækst på 60 pct. fra året før, og på bundlinjen kan det også ses, hvor resultatet ender på næsten 13 mio. kr. mod 1,4 mio. kr. året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs