ITWatch

Simcorp indkalder til ekstraordinær generalforsamling

Simcorp vil ændre sin vederlagspolitik for at tildele den nyudnævnte topchef Christian Kromann aktieoptioner i selskabet for op 10 mio. kr.

Foto: Simcorp/PR

Simcorp har indkaldt sine aktionærer til en ekstraordinær generalforsamling 13. september. Anledningen er en ændring i selskabet politik for vederlag, lyder det i en børsmeddelelse.

Den kommer i forlængelse af Simcorps udnævnelse af Christian Kromann som ny topchef efter Klaus Holse. Udskiftningen på direktørposten blev meldt ud til offentligheden i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs