ITWatch

Pleo-stifter lader indtjeningen vente: "Investorerne forventer aggressiv vækst"

En investeringsrunde bragte i starten af juli fintech-virksomheden Pleos værdisætning op på 1,7 mia. dollar, hvormed virksomheden opnåede såkaldt unicorn-status. Bundlinjen var i 2020 negativ med et trecifret millionbeløb, men det er prisen for hypervækst, siger stifter og adm. direktør Jeppe Rindom.

Foto: Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

Det var både forløsende og bekræftende for Jeppe Rindom, medstifter og adm. direktør i fintech-virksomheden Pleo, da han i starten af juli kunne lukke en investeringsrunde, der endte med at blive danmarkshistoriens hidtil største af sin slags.

"Det var en kæmpe forløsning at få det afsluttet. Og det var en stor bekræftelse af, at det vi har bygget og vores vision virkelig er noget, der ræssonerer hos ambitiøse investorer," siger Jeppe Rindom til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs