ITWatch

Dansk fintechselskab opnår markedsværdi på 1 mia. dollar efter ny investering

Efter at have landet en investering på et trecifret millionbeløb kan danske Pleo nu kalde sig selv en unicorn - altså et selskab med en markedsværdi på 1 mia. dollar.

Jeppe Rindom var med til at stifte Pleo i 2015. I dag ejer han ifølge Finans 10-15 pct. af virksomheden. | Foto: Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

Det danske fintechselskab Pleo bliver værdisat til 1 mia. dollar og træder dermed ind i en sjælden række af selskaber, der kan kalde sig for en såkaldt enhjørning eller unicorn, skriver Finans.

Værdisætningen kommer i forbindelse med en investering på 150 mio. dollar i en såkaldt Serie C-runde. Listen af investorer tæller blandt andet de amerikanske fonde Bain Capital Ventures og Thrive Capital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs