ITWatch

Fintech-virksomhed får EQT-profiler i rådgivende bestyrelse

United Fintech vil med nye sparringspartnere i form at et advisory board få sin virksomhed til at vokse.

Foto: United Fintech/PR

Christian Frahm, der er stifteren bag United Fintech, har samlet en rådgivende bestyrelse bestående af de tidligere EQT-partnere Peter Korsholm og Jannik Kruse Petersen, Bruun & Hjejle-partneren Morten Jensen og Michel André, der har været it-direktør i Saxo Bank.

Det skriver Børsen

United Fintech samler andre fintech-selskaber i én platform og har ambitioner om at være storbankerned foretrukne. I stedet for at lave aftaler med 50 forskellige fintech-virksomheder er ambitionen, at bankerne skal kunne nøjes med United Fintech.

Peter Korsholm har selv skudt penge i United Fintech og udtaler følgende om Christian Frahm:

"Efter min opfattelse har han sammensat et fantastisk stærkt team, givet at virksomheden fortsat er på et meget tidligt stadie. Men der er ikke mangel på ambitioner, så det kommer til at vokse meget hurtigt," forudser Peter Korsholm.

United Fintech fortsætter oprustning

Fintech-selskab udvider i København

Mere fra ITWatch

Klumme: Løsning på de manglende it-ressourcer ligger mod øst

Hungeren efter komptente it-kræfter kan stilles, hvis man retter blikket mod øst. Lande som Polen, Ukraine, Bulgarien og Rusland har særdeles veluddannede it-folk, udviklere og programmører. Det kan være løsningen på den it-ressourcekrise erhvervslivet står midt i, lyder det fra Stefan Pedersen fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs