ITWatch

Bestyrelsesformand i Nord Investments tror nok på projektet til at arbejde gratis

Kursstigninger på aktieposten vil være meget mere værd end lønnen, lyder det fra Nord Investments bestyrelsesformand, Michael Albrechtsen, der derfor arbejder gratis. Hans aktiepost er udvandet til under 5 pct. efter kapitaludvidelse, men der ligger købsmuligheder og venter.

Michael Albrechtslund. | Foto: PR/Finansforeningen

Bestyrelsesformand i robotrådgiveren Nord Investments og mangeårig investeringsmand Michael Albrechtsen får ingen løn for sit arbejde hos det børsdebuterende investeringsselskab.

"Jeg kommer ikke til at trække honorar ud for mit arbejde i selskabet. Jeg er med på den helt lange bane og tror så meget på markedet for netop denne investeringsløsning, at aktiestigningen herfra kurs 11,3 (udbudskursen, red.) kommer til at honorere meget mere end min løn. Jeg har været med til at bygge denne type forretning før (Sparinvest/Sparindex) og glæder mig til at gøre det igen," skriver han i en mail til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs