ITWatch

Stifter har udsigt til at blive mangemillionær ved børsnotering af Nord Investments

Hvis udbudskursen holder, og markedet vurderer, at Nord Investments er 200 mio. kr. værd, vil der være massive gevinster af hente for særligt den adm. direktør Anders Hartmann i en børsnotering.

Anders Hartmann er adm. direktør og stifter i fintech-selskabet Nord Investments, og værdien af hans aktiepost kan overstige 30 mio. kr., hvis den foreslåede børskurs holder. | Foto: Nord Investments / PR

Når robotrådgiveren Nord Investments går på børsen på fredag, d. 21. maj bliver det til en udbudskurs på 11,3 kr. pr. aktie, og det kan vise sig at indbringe en massiv gevinst til stifterne af selskabet.

På baggrund af data fra børsprospektet - som Nord måtte rette efter udsendelsen - har FinansWatch lavet en opgørelse, der viser, hvor stor en værdi de største aktionærers aktieposter har. Vel at mærke hvis børskursen holder, og markedet køber ind på, at virksomheden er godt 200 mio. kr.  værd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs