ITWatch

Finansforsker og professor i fælles kritik af børsdebutant: Prisen er meget høj

Advarselslamperne blinker hos professor i finansiering Carsten Tanggaard op til Nord Investments børsdebut. Prisen er alt for høj og kan ikke regnes hjem, lyder et af skudsmålene. Direktør i Nord Investment afviser pure kritikken.

Foto: Nord Investments / PR

Robotrådgivervirksomheden Nord Investments varmer i disse dage op til at entrere vækstbørsen First North, hvor virksomheden oprindeligt sigtede efter at rejse mellem 45 og 55 mio. kr. fra privatinvestorerne.

Tegningsperioden løb fra mandag d. 26. april til 10. maj, og første handelsdag er sat til den 21. maj. Tirsdag eftermiddag meddelte virksomheden, at aktieudbuddet er blevet overtegnet med 68,3 pct., og at den vil udstede knap 4,9 mio. aktier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs