ITWatch

Paypal vil lade forbrugere betale med kryptovaluta hos onlinebutikker

Det vil være muligt for forbrugere at konvertere deres kryptovaluta til dollar, når der fremadrettet skal betales for varer via Paypal.

Foto: THOMAS WHITE/REUTERS / X90030

Betalingskæmpen Paypal åbner op for, at forbrugerne kan benytte kryptovaluta til at handle hos millioner af amerikanske onlinebutikker.

Det skriver selskabet tirsdag.

Forbrugerne vil, hvis altså de ejer kryptovaluta, være i stand til at konvertere den til dollar, når der skal betales for varer fremadrettet.

Konverteringen vil sikre forbrugerne den aktuelle værdi af deres kryptovaluta, anføres det.

Det vil allerede være muligt visse steder fra tirsdag at benytte sig af muligheden, oplyser selskabet. Herefter venter der en længere udrulning af den nye funktion.

"At være i stand til at foretage køb hos virksomheder rundt om i verden med kryptovaluta er det næste kapitel i forsøget på at opnå masseaccept af digitale valutaer," siger Dan Schulman, administrerende direktør i Paypal.

Paypal-aktien handles 0,8 pct. lavere i 233,90 dollar tirsdag eftermiddag.

Nets indgår samarbejde med Paypal 

Omsætningen skyder i vejret hos Paypal  

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs