ITWatch

Talentmasse trækker amerikansk tech-selskab til Ballerup

Over en årrække har Danmark placeret sig som et af verdens bedste steder for fintech-udvikling. Det siger selskab, der står bag en børsplatform i USA, men har placeret sin udviklingsafdeling lidt udenfor København for at nyde godt af de mange kloge hoveder herhjemme.

Tobias Tobiasen skal lede amerikanske Publics udviklingsafdeing fra Danmark. | Foto: Public/PR

Danmark står så stærkt inden for finansiel teknologi, såkaldt fintech, at den amerikanske virksomhed Public har besluttet at placere sin udviklingsafdeling med 50 ansatte i den københavnske forstad Ballerup.

Selskabet har ingen danske kunder, men ifølge CTO Tobias Tobiasen er det danske arbejdsmarked et af verdens bedste, hvis man er på jagt efter kompetente it-medarbejdere med speciale i fintech. Derfor har Public fravalgt traditionelle lande som Indien, Polen og Ukraine.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs