ITWatch

Fintech-stiftere forærer virksomhedsrobot væk

Holdet bag Debtor og Dansk Fakturabørs har udviklet en robot til at overvåge virksomheder. Og den "koster gratis," lyder det.

Foto: PR/Profiler

Den danske fintech-virksomhed Debtor, tidligere Dansk Fakturabørs, er klar med endnu en løsning. Denne gang er det en robot, der overvåger regnskaber og offentligt tilgængelige information om selskaber.

Det vil være gratis for folk at bruge den nye løsning, som hedder Profiler.

Debtor lever af at formidle kreditter mellem investorer og selskaber, og Profiler skal lette kreditsalg.

"Som digital kreditgiver er det essentielt at vi har et redskab så vi hurtigt og korrekt kan analysere virksomheder og personer samt automatisk overvåge mange, specielt mindre, erhvervsdrivende – således, at vi undgår tab. Det er præcis det som Profiler.dk nu tilbyder til alle – helt gratis," skriver medstifteren Juri Cetti til FinansWatch.

Værktøjet har været essentielt for Debtor.

"Vi kan ikke drifte vores forretning effektivt uden Profiler. Vi tænker, at der er mange, der sidder i en lignende situation og egentlig ønsker at holde bedre styr på sine kunder og sit kreditsalg, men ikke har adgang til et simpelt, gratis alternativ. Specielt nu i forbindelse med, at økonomien har været delvist nedlukket, og der har været og er en øget kreditrisiko og fokus på likviditet og kreditsalg. Med Profiler har vi forsøgt at demokratisere adgangen til offentlige erhvervsdata således, at den er mere overskuelig og gratis tilgængelig for alle," lyder det.

På det sociale medie Linkedin opfordrer Juri Cetti til, at folk deler den nye portal med venner og bekendte og understreger, at det "koster gratis."

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Wirecard var Europas fintech-håb – nu er det på vej mod kollaps

Glem Frankfurt – tyske fintechselskaber søger til Berlin 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs