ITWatch

Tradeshift forventer stor vækst i Kina

Tradeshift vil vækste markant i Kina, og direktøren forventer, at man inden for de næste to-tre år vil have fem gange så mange ansatte i landet, som man har i dag.

Christian Lanng er adm. direktør i Tradeshift, som han også er medstifter af. Foto: Tradeshift/PR

Tradeshift-direktør Christian Lanng forventer, at tech-selskabet femdobler antallet af ansatte i Kina i de kommende år, skriver Børsen.

Tech-selskabet har i dag 100 mand i Kina, men oplever, at markedet fylder mere og mere, og ifølge Christian Lanng er det vigtigt at være til stede i landet, hvis man skal have succes.

"Hvis du ikke placerer produktion eller ansatte i Kina, så er det meget svært at komme ind på markedet. Det er ikke kun på grund af handelskrig, men også fordi de lokale konkurrenter er så meget dygtigere, end de var for bare fem år siden," siger Christian Lanng til Børsen og henviser til handelskrigen mellem USA og Kina.

Ifølge Tradeshift-direktøren er USA og Kina de to vigtigste markeder for tech-selskabet, og han peger på, at der ikke er mange, der laver samme løsninger som Tradeshift i Kina, så her er efterspørgslen stor.

Tradeshift vil hente 1,6 mia. kroner i frisk kapital

Dansk milliardfirma ude af "pinlig" skammekrog

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger