ITWatch

Investeringsrobotten June slår alle konkurrenter: Over en milliard er investeret

Danske Banks investeringsrobot bliver ved med at tiltrække langt mere kapital end konkurrenterne. På to og et halvt år er mere end 1 mia. kr. investeret.

Foto: Reuters Staff/REUTERS / X01095

Kunder i Danske Bank har samlet investeret mere end 1 mia. kr. gennem investeringsrobotten June, som blev introduceret for to og et halvt år siden, og dermed er Danske Bank-robotten med længder den mest brugte af sin slags herhjemme.

Det skriver Finans.

Leder af June, Jakob Bech Thomsen, forklarer til Finans, at han er glad for, at den samlede formue i June allerede har nået miliarden. Formuen er fordelt på 23.000 aktive investorer.

"Vi har prøvet at fjerne nogle af barriererne for investering. Og det, synes vi, er lykkedes. Alene i år har vi fået 6.500 nye kunder. Samtidig lærer banken mere om de nye investorer. Bl.a. kan vi se, at indskud og udtræk af penge er langt mere afhængig af udviklingen på aktiemarkedet end for mere erfarne investorer," siger han.

Nærmeste konkurrent til June målt på samlet formue er investeringsrobotten i Sparinvest med en formue på 387 mio. kr.

Dansk fintech-bank driller hvidvask-arbejdsgruppe efter drømme om ny it-løsning

Hvidvask-gruppe til politikere: I skal turde tage fat på datadeling 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs