ITWatch

It-leverandør til finanssektoren opruster med to nye direktører

JN Data udvider selskabets direktion for at forankre fokus på it-sikkerhed og compliance i topledelsen. (Opdateret 16.05)

Som ny direktør får Martin Petersen fremover ansvaret for kunder hos JN Data. | Foto: PR/JN Data

JN Data henter to erfarne profiler fra it-branchen ind som nye direktører hos selskabet, der står for drift og infrastruktur for omkring 200 pengeinstitutter.

56-årige Fleming Brink bliver ansvarlig for Operations, mens 53-årige Martin Pedersen får ansvaret for kunder hos JN Data.

Derudover bliver Pernille Holm og Karsten Østnæs Rosgaard også en del af topledelsen. Sidstnævnte er ansvarlige for henholdsvis HR og Security & Compliance.

Samtidig tager selskabet afsked med tre ledere, oplyser JN Data i en pressemeddelelse.

Det er COO, Kenneth Egelund Smidth, VP for Client, Rasmus Hasselager, samt ansvarlig for service design, Henrik Badstue, der stopper, bekræfter selskabet overfor Computerworld.

Forankret i topledelsen

Baggrunden for beslutningen er, at selskabets kunder oplever øget regulering og nye myndighedskrav samtidig med en accelererende teknologisk udvikling, forklarer adm. direktør Søren Lindgaard

"Det er en udvikling, som vi vil understøtte med de stærkest mulige kompetencer, klar ansvarsfordeling, udvidet topledelse samt øget fokus på kunderne."

"Således bliver security og compliance nu forankret i topledelsen, og vi får de bedste rammer for at styrke ledelseskraften og samarbejdet internt," udtaler Søren Lindgaard i meddelelsen.

Han peger samtidig på, at ændringen af topledelsen ikke vil få betydning for JN Datas strategi for security og compliance-området, som blandt andet er en udløber af påbud fra Finanstilsynet.

Flemming Brink kommer fra en stilling som afdelingschef med ansvar for drift af it-infrastruktur i Region Syddanmark, mens Martin Petersen senest har været leder af forretningsudviklingen hos Mjølner Informatics.

Direktør: Opkøb fjerner alle spekulationer om JN Datas fremtid 

JN Data får tre it-selskaber i ejerkredsen 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs