ITWatch

Sæt en bid af opsparingen i Danmarks – måske – næste iværksættersucces

At investere i lovende startups, der mangler et par millioner, har altid været forbeholdt business angels og store venturekapitalfonde. Nu skal det demokratiseres og på det frie marked, mener folkene bag konceptet Spring. Og almindelige danskere skal være med.

Inkubator-projekt Inqvation. Adm. direktør i Spring og adm. direktør i inqvation Claus Zibrandtsen (T-Shirt), Serieiværksætter Morten Strunge, og Jan Ankjær, COO i Spring. I anledning af lancering af en ny måde at investere i start-ups på, Spring. | Foto: Foto: Stine Bidstrup

Tre skinnende Airstream-campingvogne, indrettet til mødelokaler, står midt i rummet ved siden af en indendørs jungle, hvor man kan finde en stille krog. 3D-printere og værktøj står klar, hvis man vil bygge en prototype. Og trækker det ud, kan man overnatte på stedet i et af hotelværelserne, der med gennemdesignet velourklædt indretning også fungerer som ekstra mødelokaler.

Der er kræset for iværksætterne i den tidligere fabrikshal, der rummer mange flere bud på forkælelse. Men InQvation, som iværksættercentret i Høje Taastrup er døbt, er ikke den eneste måde, Claus Zibrandtsen vil hjælpe danske start-ups på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs