ITWatch

Nordjysk fintech-selskab sikrer investering og brugerboom fra Nordea

Nordea indgår en investerings- og partnerskabsaftale med en nordjysk fintech-virksomhed. Aftalen betyder, at fintech-selskabet snart vil kunne tilbyde sin overvågningsløsning til betalingsabonnementer til bankens ti mio. kunder.

Thomas Kjølby Laursen, stifter og direktør i Subaio. | Foto: PR/SubHub

10 mio. bankkunder hos Nordea får fra september, om alt går vel, mulighed for at overvåge alle deres betalingsabonnementer til diverse tjenester med et nordjysk udviklet værktøj. Det er resultatet af en ny investerings- og partnerskabsaftale mellem den nordjyske fintech-virksomhed Subaio og Nordea.

Det meddeler både Nordea og Subaio i deres respektive meddelelser.

Bankkunderne kan dermed se frem til hurtigt at kunne danne sig et overblik over de forskellige abonnementer, som man løbende tilmelder sig hos tjenester som Spotify, Netflix, Mofibo med flere, mens løsningen også gør det muligt at afmelde sig uønskede eller glemte abonnementer - og hos Subaio ser man frem til den forestående udbygning af brugerskaren.

"Vi er super glade for, at en så stor bank som Nordea har valgt at blive investor, så vi kan levere vores tjeneste til deres kunder i Danmark. Derudover kan Nordea også hjælpe os med at komme ud over grænsen til de øvrige nordiske lande, hvor Nordea er repræsenteret, hvilket er en del af vores ambition om at nå så bredt ud som muligt med vores tjeneste. Dermed bliver deres 10 mio. kunder alle potentielle nye brugere af vores tjeneste," siger Thomas Laursen, direktør i Subaio, i meddelelsen.

Fra Nordea ser man frem til at kunne tilbyde kunderne en nem måde at administrere de udgiftsposter, som abonnementerne udgør i privatøkonomien.

"Det kan være svært som forbruger at finde hoved og hale i alle de abonnementer, som er blevet en stor del af mange danskeres dagligdag. Som kunde i Nordea får du nu et fantastisk redskab til at holde styr på dine abonnementer og til let at komme af med dem, du ikke ønsker," siger Mads Skovlund, bankdirektør i Nordea i Danmark, i meddelelsen.

Investor kaster millioner i dansk fintech-selskab 

Fintech-selskab lancerer ny platform efter millionindskud 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs