ITWatch

Pleo-direktør med nye millioner: Utraditionel stor investering

Med en pose penge fra blandt andet svenske Kinnevik og nuværende investorer skal danske Pleo ud på nye markeder. Selskabets direktør siger til ITWatch, at det handler om at have en risikovillighed for at få succes.

Jeppe Rindom, adm. direktør, Pleo. | Foto: Pleo/PR

Investeringen på 103 mio. kr. til det danske fintech-startup Pleo er et tegn på investorernes tro på selskabets potentiale.

Sådan lyder det fra direktør Jeppe Rindom til ITWatch. Tidligere onsdag kom det frem, at svenske Kinnevik og en gruppe af nuværende investorer, der blandt andre tæller Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen og Lego-familien, har lagt penge i selskabet, som han har stiftet sammen med Niccolo Perra.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs