ITWatch

Bird & Bird henter fintech-kapacitet fra Saxo-koncernen

Den danske afdeling af Bird & Bird har været på rov hos Saxo-koncernen, hvor advokatfirmaet nu har hentet en fintech-kapacitet i form af direktøren for Saxo Payments juridiske afdeling.

Foto: Bird & Bird PR

Et ønske om at vende "hjem" til advokatbranchen har nu ført fintech-juristen Annette Printz Nielsen til den danske afdeling af Bird & Bird. Det fremgår af en pressemeddelelse fra firmaet.

Når hun starter i advokatvirksomheden 1. juni, bliver hun senioradvokat i Bird & Birds Tech & Comms-afdeling. Dermed forlader hun også rollen som inhouse-jurist med ansvar for den juridiske afdeling af Saxo Payments Banking Circle i Danmark og i Luxembourg. Saxo Payments er et datterselskab til Saxo Bank A/S, der har udviklet den digitale platform, Banking Circle.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs