ITWatch

Nets-platform med digitale kvitteringer tæt på millionmilepæl

En digital kvitteringsløsning fra Nets, hvor brugerne digitalt kan opbevare kvitteringer fra mere end 5000 butikker, modtager hver måned millioner af kvitteringer. Nu er antallet af brugere tæt på at runde en milepæl.

Direktør i Storebox, Jakob Aisen. | Foto: Storebox/PR

Stadig flere virksomheder tilbyder deres kunder at få tilsendt kvitteringen digitalt. Det sker via Storebox, hvor forbrugerne kan opbevare og videresende videresende kvitteringer. Det kan f.eks. være aktuelt i december, når gavemodtagere skal bytte deres julegaver.

Virksomheden, som er ejet af Nets, har efterhånden fået stor tilslutning blandt danskerne. Det har betydet, at en stor milepæl er tæt på at blive nået.

"Vi oplever en stigende interesse både fra forretninger og brugere i forhold til, at kvitteringer leveres elektronisk, få sekunder efter at du har betalt i forretningen. Vi runder snart 1. mio. bruger-profiler, der anvender vores løsning på en eller andet platform, hvilket er en vigtig milepæl for os," siger Jakob Aisen, direktør hos Storebox, til FinansWatch.

Mere end 5000 butikker er tilmeldt Storebox. Det er blandt andet butikker som Bilka, Føtex, Matas, Netto, Starbucks, Meny, Spar og Min Købmand, der automatisk sender kvitteringer til Storebox. Hver måned håndterer virksomheden 12 mio. kvitteringer.

Denne artikel er leveret af vores søstersite, FinansWatch.

Mobilepay klar til stor kamp mod Nets' guldæg i det nye år

Nets arbejder på at vinde nyt udbud til 900 mio. kr. 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs