ITWatch

Dansk blockchain-iværksætter sikrer millionstøtte fra amerikanske venturefonde

Det danske blockchain-startup Makerdao har landet en stor tocifret millioninvestering fra en klynge bestående af flere store amerikanske venturefonde.

Foto: Colourbox

Den danske blockchain-virkomsomhed Makerdao.com har sikret sig en investering på 12 mio. dollar (75,6 mio. kr.) fra en en investorklynge bestående af flere store amerikanske venturefonde - herunder Andreessen Horowitz og Polychain Capital.

Det skriver Børsen.

Selskabet har selv annonceret, at man har modtaget investeringen på sitet Medium.com, og nyheden kommer samtidig med at selskabet søndag lancerede sit produkt, en decentraliseret valuta med navnet Dai, som er baseret på kryptovalutaen Ethereum.

Fra Rune Christensen, stifteren bag Makerdao.com, er der stor tilfredshed med både investering og lanceringen.

"Kvaliteten af Maker-fællesskabet bliver den mest kritiske faktor bag succesen af omkring Dai. Vi er glad for at se, at det, der startede som en græsrodsbevægelse, er blevet et stærkt fællesskab, der er støttet af passionerede individer og stærke aktører. Vi er taknemmelige for støtten og dedikationen og er spændte over at nå et nyt niveau i styrken af udviklingen," siger Rune Christensen.

IBM går sammen med Nordea og europæiske banker om ny type handelsplatform 

Hvem skal bestemme: Computere eller mennesker? 

Dansk IT efterspørger skarpere teknisk fokus i den offentlige digitalisering 

Pensionsselskab træder ind i Copenhagen Fintech 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs