ITWatch

Ungt britisk fintech-firma vurderet til over 4 mia. kr.

Det er kun syv år siden, at det britiske fintech-firma Worldremit blev stiftet. Med en ny investering i selskabet på 40 mio. dollar bliver Worldremits værdi vurderet til 670 mio. dollar, svarende til 4,2 mia. kr.

Foto: Colourbox

Det britiske fintech-firma Worldremit, der laver en løsning til at sende penge mellem lande, har fået tilført 40 mio. dollar i en ny investering.

Det skriver Bloomberg.

Ifølge mediet betyder den nye investering, at selskabets samlede værdi er oppe på omkring 670 mio. dollar svarende til 4,2 mia. kr.

"Vi forventer, at omsætningen vokser op til 40 pct. alene på grund af det amerikanske marked," siger stifteren af Worldremit, Ismail Ahmed, ifølge mediet.

Han stiftede Worldremit for syv år siden med en startkapital på 200.000 dollar. Dengang var ideen at gøre det let at sende penge mellem Storbritannien og afrikanske lande. I dag faciliterer selskabet pengetransaktioner mellem 148 lande.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.

Nets: Vi skal beskytte Dankortet som varemærke

Yourpay overvejer at anke Nets-nederlag 

Mere fra ITWatch

Devoteam-boss udvider sin direktørpost

Devoteams Søren Nielsen overtager posten som øverste chef for selskabets management-forretning efter den nuværende partner stopper. Dermed får han et endnu større ansvarsområde under sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs