ITWatch

Danmark og Indien indgår aftale om fintech-samarbejde

Danmarks ambassade i Indien har underskrevet en aftale med en indisk storbank. Målet er at styrke fintech-samarbejdet mellem de to lande.

AP Photo/Rafiq Maqbool/Polfoto
Foto: AP Photo/Rafiq Maqbool/Polfoto

Samarbejdet mellem Danmark og Indien skal styrkes på fintech-området lyder det fra danske ambassade, som netop har indgået et samarbejde med Indiens fjerdestørste bank Yes bank.

Det skriver mediet Techsavvy.

Aftalen er kulminationen på ambassadens Fintech Mission, hvor syv danske startups har besøgt en række indiske banker. Besøgene og missionen har til hensigt at gøre det nemmere for de danske startups at få adgang til indisk teknologi, infrastruktur og data, så selskaberne lettere kan få adgang til det indiske marked.

"Vi er i gang med at styrke forholdet imellem vores lande, og det her kan være en fantastisk platform til det arbejde. Det er ikke nok at ville sælge sit produkt i Indien – vi har også brug for at innovere sammen," sagde den danske ambassadør i Indien, Peter Taksøe-Jensen, ifølge Techsavvy under ceremonien som afsluttede missionen.

Aftalen stiller ikke konkrete krav til parterne, men de danske startups får adgang til Yes Banks accelleratorforløb, hvor de i 16 uger blandt andet får adgang til bankens data.

Tre ud af fire virksomheder satser på IoT

Dansk it-selskab får international hæder

Fintech-iværksætter tvivler på effekten af investorfradrag

ITU-studerende vinder fintech-pris

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger