ITWatch

Fintech

Klumme: Skal vi nu have en chip ind under huden?

Et rejsebureau fik for nylig stor opmærksomhed i medierne, da en håndfuld af virksomhedens medarbejdere fik skudt en chip ind under huden. Er det startskuddet til en bølge af chip-implanter? Det spørgsmål vender Jesper Kildegaard Poulsen fra Nets i denne klumme.

Bonusprogram i Nets var "usædvanligt"

En tidligere Nets-chef har slæbt Nets i retten for at få en kompensation for at have solgt sine aktier i selskaber til en for lav værdi forud for Nets børsnotering.

Dansk fintechselskab lander investering på 375 millioner

For anden gang på under et år henter danske Pleo en trecifret millionindsprøjtning fra investorer. "Markedspotentialet er helt klart stort nok til at skabe en af de største virksomheder i Danmark," siger adm. direktør og medstifter.

Fond skyder millioner i blockchainsamarbejde med Kina

Nyt initiativ med støtte fra Industriens Fond har blandt andet til formål at styrke dansk erhvervslivs mulighed for at benytte blockchaintekologi. Initiativet er et samarbejde mellem blockchainmiljøer i Danmark og Kina.

Fintech-selskab drømmer om store forandringer i pensionssystemet

Konturerne til en ny struktur på pensionsmarkedet er snart på plads. I stedet for at et pensionsselskab varetager alle dele af både investeringer og administration, forventes kunder i fremtiden at sammensætte en færdig løsning fra forskellige leverandører.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger