ITWatch

Fintech

DTU inviterer til tech-topmøde

Danmarks Tekniske Universitet afholder for anden gang tech-topmødet High Tech Summit til oktober, hvor der både vil være fokus på vidensdeling og startups.

Storbank klar til mere efter stribe af fintech-sats

Nordea har indgået samarbejder eller investeret i en række fintech-selskaber og er langt fra mæt endnu. Nordea er parat til købe sig ind i flere samt indgå nye partnerskaber, hvis det giver mening for banken.

Simcorps bestyrelsesformand: Markedet er blevet mere komplekst

Stigende regulering og øgede krav om gennemsigtighed er med til at holde bestyrelsesformand i Simcorp, Jesper Brandgaard, beskæftiget. Derudover satser virksomheden blandt andet på wellness- og baraktiviteter i konkurrencen om de dygtige medarbejdere, fortæller han.

Lønningsdag lagde Nationalbankens nye og gennemtestede it-platform ned

Et enormt antal danskere har ikke fået deres løn eller overførsler fredag morgen. Årsagen er en forkert kodning i Nationalbankens nye it-system, Kronos2, der gik i luften for mindre end to uger siden. Det mere end halvandet år forsinkede Kronos2 var ikke kodet til at håndtere så mange betalinger på én gang, oplyser Nationalbanken.

Nets risikerer millionbøde for markedsmisbrug

Nets risikerer en bøde i millionstørrelsen, hvis betalingsformidleren bliver dømt for at have overtrådt konkurrencelovgivningen ved at misbruge sin dominerende position på markedet for kortindløsning.

Softwareselskab skifter ud i direktionen

Hollandske Keylane købte sidste år softwareselskabet Schantz, der er specialiseret i løsninger til pensions- og forsikringsselskaber. Nu skifter selskabet direktør i sin nordiske forretning.

Her er ugens vigtigste it-historier

En række af landets største it-selskaber har aflagt kvartalsregnskaber, sagerne hos Datatilsynet er mangedoblet efter GDPR, og Nationalbankens nye it-system er gået i luften, men først efter stor budgetoverskridelse, viser et udpluk af ugens historier.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger