ITWatch

Fintech

Fintechhus lancerer nyt mentorprogram

Der er stor interesse for at arbejde med finansteknologi i foreningen Copenhagen Fintech, som derfor nu lancerer et mentorprogram med anerkendte profiler fra branchen.

Med nye millioner på lommen skal dansk fintechfirma eksekvere

Cardlay har lavet et nyt system til at håndtere firmaers betalingskort. Nu har selskabet fået 30 mio. kr. i en kapitalrunde, som også den tidligere Nordea-chef Thorleif Krarup er en del af. Pengene skal bruges på at eksekvere på de kontrakter, firmaet har fået i hus. Det skriver Børsen.

Kamp mod svindel skal skabe helt nyt forretningsområde for Nets

Tidligere har Nets mest haft fokus på samarbejdet med bankerne. Men nu vil betalingsformidleren skele mere mod de nordiske butikker i jagten på nye forretningsområder. Særligt ser Nets en mulighed i at hjælpe butikkerne med at forhindre svindel, og nøglen i det tiltag er at benytte butikkernes data.

Klumme: 2018 – året for tech banking?

KLUMME: De store teknologiselskaber bliver bankernes konkurrenter i det kommende år, skriver Tobias Holger Hansen fra Cardlay i ny klumme på FinansWatch, hvor han opfordrer de etablerede finansinstitutioner til at kigge mod teknologiselskaberne.

Derfor kan datacentraler ikke blive enige om fælles dataindgang

De tre danske datacentraler samt Nordea og Danske Bank satser på forskellige tekniske løsninger, når de giver tredjeparter adgang til data. Det manglede fælles fodslag kan spænde ben for innovation, men brancheorganisation ser forskelligheden som udtryk for konkurrence.

Professor: Danmark mangler en fintech-uddannelse

Hvis Danmark skal bevare sin konkurrenceevne, skal man satse markant på digitale kompetencer, lyder det fra en professor og to aktører i finansverdenen. En fintech-uddannelse bør stå øverst på listen, fremhæver de.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger