ITWatch

Fintech

It-leverandør vil ikke stilles dårligere end konkurrenter

BEC foreslår medlemmerne at hæve omkostningerne for at forlade it-leverandøren, så konkurrenterne SDC og Bankdata ikke står med stærkere kort på hånden. Det er dog ingen ønskesituation, erkender formand Gert Jonassen, der til daglig er topchef for Arbejdernes Landsbank.

65-årig konsulent hjælper den unge fintech-branche med de svære discipliner

Søren Kølle er begyndt en ny livsfase som selvstændig konsulent efter små 40 år i Danske Bank. Han hjælper nu unge fintech-virksomheder med at styre risiko og leve op til lovkravene i finanssektoren. "Jeg egner mig ikke til ikke at lave noget," siger han i FinansWatchs artikelserie om seniorer, der gerne arbejder videre.

It-branchen holder vejret for effekten af corona-krisen

Det kommer til at ramme, og det kommer til at ramme hårdt, når man spørger aktører i den danske it-branche ovenpå nedlukningen af det danske samfund som følge af corona-krisen. Nysalget vil især lide, lyder det fra flere.

Apple Pay afslører nye planer for mobilbetalinger

Apple Pay oplyser til FinansWatch og ITWatch, at man globalt arbejder på, at borgere skal kunne lægge pas og rejsekort ind i Apples digitale pengepung. Sikkerhed er en topprioritet for Apple, som også bruger dette argument for at holde vigtig chip lukket for konkurrenter.

Visma på vej med fintech-sats baseret på E-conomics kundebase

Små og mellemstore virksomheder har svært ved at få finansiering, mener Visma, der derfor barsler med et sats på fintech, som skal indføres på Vismas it-løsninger til virksomhederne. "Mange små og mellemstore virksomheder har meget svært ved at finde finansiering," siger Mads Rebsdorf fra Visma.

Nets vinder stor europæisk kontrakt

Ikano Bank har valgt Nets som europæisk leverandør i de næste fire år, hvor låneplatform, kortbetalingstransaktioner og andre services skal håndteres af den danske betalingsvirksomhed.

Ny finansteknologisk alliance skal holde store techvirksomheder stangen

Ny finansiel alliance vil kæmpe for bedre rammevilkår inden for finansiel teknologi. Over for FinansWatch uddyber Finans Danmarks direktør, Ulrik Nørgaard, hvordan man vil gøre branchen klar til udenlandsk konkurrence. Han frygter ingen konflikter, selvom fintechs, banker og andre typer selskaber skal varetage interesser sammen.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger