ITWatch

Fintech

Handelsplatform fyrer digital assistent

Handelsplatformen Nordnet har valgt at opsige samarbejdet med selskabet Ipsoft om den digitale assistent Amelia, der er baseret på kunstig intelligens. Det skriver Dagens Industri.

Lars Rohde: Apple Pay kan ende som kunde i Nationalbanken

Nationalbanken fejrer i dag sin 200-års fødselsdag. Og selv om meget er ændret i banken over de seneste 200 år, så er opgaverne de samme. Men måden de løses på, ændres hele tiden markant, lyder det fra bankens førstemand.

Mobilepay slippes løs på det finske marked

Mobilepay skal skaffe kunder på det finske marked, og det sker nu som et selvstændigt finsk selskab, skriver Mobilepay i en intern briefing. Målet er at skaffe finsk vækst til Mobilepay.

Milliardudbud kan åbne døre for Nets-konkurrent i Danmark

Europas største betalingsformidler, Worldline, er med i kampen om at blive leverandør af teknologien til den næste generation af Nemid – kendt som Mitid. Ifølge betalingsformidleren vil det give en "fantastisk dialogplatform" til det offentlige og bankerne i Danmark.

Millionbevilling skal sikre startup kompentente kræfter

Det danske it-startup Grandhood har fået bevilliget et millionbeløb fra Innovationsfondens Innoboosterpanel. Pengene kommer uden modkrav fra fonden, og Grandhood har allerede øremærket dem til selskabets rekrutteringsindsats.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger