ITWatch

Fintech

Finansiværksættere klædt på inden lancering af fintech-sandkasse

Det er snart sidste chance for danske fintechvirksomheder, der vil være med i Finanstilsynets nye regulatoriske sandkasse. Derfor blev der i denne uge afholdt et orienteringsmøde for interesserede fintechvirksomheder, som overvejer at blive en del af tilsynets nye tiltag.

Lønpres skaber bekymring hos it-leverandør

It-folk i finanssektoren tjener markant mere end resten af it-branchen. Det skaber bekymring hos BEC, men it-leverandøren ser sig nødsaget til at følge lønudviklingen for at få kvalificerede medarbejdere.

Forsikringens Datacentral øger overskuddet

Forsikringens Datacentral kom ud af 2017 med en markant forbedret bundlinje sammenlignet med året før. Antallet af medarbejdere er nedbragt med over en tredjedel på få år.

International hæder til dansk fintechselskab

Det danske fintech-selskab Altapay har modtaget prisen som bedste betalingsløsning på tværs af fysiske og digitale kanaler i Europa foran selskabets største konkurrent. Håbet er, at prisen kan sætte yderligere skub på udrulningen i resten af verden.

Medie: Axcel forbereder salg af Lessor

Kapitalfonden Axcel forbereder et salg af lønfirmaet Lessor efter blot to års ejerskab. Frasalget forventes at indbringe op mod en mia. kr., erfarer mediet Insidebusiness.

Thorborgs Dinero går i plus efter fem år

Det digitale regnskabsprogram, som blandt andet har Martin Thorborg blandt stifterne, har fem år efter lanceringen realiseret sit første overskud, der lander i millionklassen.

Mangel på dansk talent sender startups til udlandet

Danske tech-startups har så svært ved at finde de nødvendige kompetencer i Danmark, at de må outsource udvklingsopgaver. I værste fald kan medarbejdermanglen betyde, at danske iværksættere rykker til udlandet, viser en rundspørge fra mediet Bootstrapping.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger