ITWatch

E-læring

Airtame får ny direktør og formand

Der sker udskiftning på to centrale positioner i Airtame. Finansdirektør med fortid i Siteimprove forfremmes til øverste boss, mens medstifter sætter sig for bordenden i bestyrelsen.

Edtech-selskab har tredoblet antallet af ansatte under corona

Den danske leverandør af digitale læringsplatforme Canopylab er vokset støt under coronapandemien. Ifølge adm. direktør Sahra-Josephine Hjorth skyldes det, at corona har tvunget store dele af verden til at digitalisere. Selskabet er gået fra 11 til 38 medarbejdere og forventer at beskæftige 100 ansatte inden for et år.

Dansk edtech-selskab rejser millioner og gør klar til større investeringsrunde

Edtech-virksomheden Canopylab har for nylig sikret sig en investering på 18 mio. kr. fra blandt andre en finsk venturefond. Direktør kalder finansieringsrunden for en "light-version" i forhold til en større investeringsrunde, selskabet planlægger i slutningen af året. Hun forventer, at virksomheden er to-tre gange mere værd til den tid.

Overgår Microsofts nye datacentre købet af Navision i pris?

Microsoft gennemfører sin største satsning i Danmark nogensinde med tre nye datacentre på et hemmeligt sted på Sjælland. Topchef Nana Bule holder beløbene tæt til kroppen, men hun fortæller, at selskabet er klar med over 100 mio. til undervisningssats.

Folkeskoleelever koder apps til softwareselskab

Som led i Coding Class-initiativet har to folkeskoleklasser programmeret to apps til it-selskabet Milestone Systems. "Vi må sige, at de har slået benene væk under os," lyder det fra selskabet.

KL trækker i land med udbud af digitale læremidler

En måned efter Kommunernes Landsforening (KL) skød et omdiskuteret udbud af digitale læremidler i gang, bliver det nu annulleret. Interessen fra forlag og leverandører har været for lille, og derfor vil KL gentænke processen.

1 - 25 af 61

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs