ITWatch

E-læring

Canopylab-advokat venter vanskelig situation for selskabet i skifteretten

Den omdiskuterede edtech-virksomhed Canopylab, der torsdag blev sendt til tvangsopløsning på grund af et forsinket regnskab, vil stå i en vanskelig situation i skifteretten, fordi egenkapitalen skal genetableres, vurderer selskabets advokat. Regnskabet rejser nemlig tvivl om Canopylabs fortsatte drift.

Mystik om tvangsopløste Canopylab breder sig

I går blev den stærkt omtalte virksomhed Canopylab med Sahra-Josephine Hjort i spidsen sendt til tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen efter manglende regnskab. Nu hævder selskabet, at regnskabet er afleveret og at tvangsopløsningen trækkes tilbage.

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Airtame får ny direktør og formand

Der sker udskiftning på to centrale positioner i Airtame. Finansdirektør med fortid i Siteimprove forfremmes til øverste boss, mens medstifter sætter sig for bordenden i bestyrelsen.

Edtech-selskab har tredoblet antallet af ansatte under corona

Den danske leverandør af digitale læringsplatforme Canopylab er vokset støt under coronapandemien. Ifølge adm. direktør Sahra-Josephine Hjorth skyldes det, at corona har tvunget store dele af verden til at digitalisere. Selskabet er gået fra 11 til 38 medarbejdere og forventer at beskæftige 100 ansatte inden for et år.

Dansk edtech-selskab rejser millioner og gør klar til større investeringsrunde

Edtech-virksomheden Canopylab har for nylig sikret sig en investering på 18 mio. kr. fra blandt andre en finsk venturefond. Direktør kalder finansieringsrunden for en "light-version" i forhold til en større investeringsrunde, selskabet planlægger i slutningen af året. Hun forventer, at virksomheden er to-tre gange mere værd til den tid.

Overgår Microsofts nye datacentre købet af Navision i pris?

Microsoft gennemfører sin største satsning i Danmark nogensinde med tre nye datacentre på et hemmeligt sted på Sjælland. Topchef Nana Bule holder beløbene tæt til kroppen, men hun fortæller, at selskabet er klar med over 100 mio. til undervisningssats.

1 - 25 af 70

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs