ITWatch

Dustin nærmer sig tocifret milliardomsætning

En af Nordens store virksomheder inden for B2B-salg vokser med 12 pct. i Norden, fremgår det af årsregnskab.

Dustin omsatte for 9,3 mia. svenske kr. i seneste regnskabsår og landede et overskud på 239,1 mio. svenske kr., skriver Computerworld.

Dermed løfter den svenske it-virksomhed med speciale i B2B-salg sin omsætning med 12 pct. sammenlignet med året inden. Væksten er ikke udelukkende organisk, men skyldes også, at Dustin har opkøbt en række virksomheder som danske Norriq.

"Vi anskaffer spidskompetencer inden for hostingløsninger og udvider vores udbud på det danske marked. Samtidig får vi en strategisk partner i Norriq, som kan hjælpe os med at vækste vores virksomhed inden for abonnementsløsninger. Nu har vi stærke hostingtilbud på flere markeder – noget som bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder," lød det dengang fra Jens Haviken, vice president for services & solutions hos Dustin.

Selskabet forventer at gennemføre mellem tre til fem opkøb om året i de kommende år, skriver Computerworld med henvisning til årsregnskabet.

Dustin køber op i Danmark

Tilfreds Norriq-ejer efter salg: Det er kommet til en skillevej for os

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger