ITWatch

Dustin nærmer sig tocifret milliardomsætning

En af Nordens store virksomheder inden for B2B-salg vokser med 12 pct. i Norden, fremgår det af årsregnskab.

Dustin omsatte for 9,3 mia. svenske kr. i seneste regnskabsår og landede et overskud på 239,1 mio. svenske kr., skriver Computerworld.

Dermed løfter den svenske it-virksomhed med speciale i B2B-salg sin omsætning med 12 pct. sammenlignet med året inden. Væksten er ikke udelukkende organisk, men skyldes også, at Dustin har opkøbt en række virksomheder som danske Norriq.

"Vi anskaffer spidskompetencer inden for hostingløsninger og udvider vores udbud på det danske marked. Samtidig får vi en strategisk partner i Norriq, som kan hjælpe os med at vækste vores virksomhed inden for abonnementsløsninger. Nu har vi stærke hostingtilbud på flere markeder – noget som bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder," lød det dengang fra Jens Haviken, vice president for services & solutions hos Dustin.

Selskabet forventer at gennemføre mellem tre til fem opkøb om året i de kommende år, skriver Computerworld med henvisning til årsregnskabet.

Dustin køber op i Danmark

Tilfreds Norriq-ejer efter salg: Det er kommet til en skillevej for os 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs