ITWatch

Distributører

Må vi høre din mening?

På ITWatch har du mulighed for, at få din holdning til væsentlige emner ud til it- og telebranchen.

Hov: Energikæmpes nye navn er allerede taget

De to energiselskaber Eniig og SE vil efter en fusion kalde sig Norlys, men navnet er optaget. "Det er vores vurdering, at det ikke bør give problemer," siger Niels Duedahl, adm. direktør i SE, til JyskeVestkysten

Bestikkelsessag smitter betydeligt af på Ateas regnskab

Den danske forretning er et smertensbarn for Atea, der ellers oplever "stærk vækst" over hele linjen. I Danmark falder omsætningen med 21,9 pct. i tredje kvartal som følge af et "skarpt fald" i efterspørgslen fra både offentlige og private kunder.

Danske Egiss har fundet sin helt egen niche

I et svært marked har it-leverandøren Egiss fået succes ved at kunne levere it-udstyr hurtigt over hele kloden. Omsætningen voksede sidste år med 39 pct. til knap 600 mio. kr.

Atea-sagen for retten igen til foråret

På et retsmøde tirsdag blev det besluttet, at den store Atea-sag kommer til at køre til april i landsretten, der skal afgøre, om byrettens dom skal stå ved magt.

It-distributør gennemfører generationsskifte

Den adm. direktør i Dansk Computer Center øger sin ejerandel til 80 pct. i et planlagt generationsskifte. "Jeg ser trygt og positivt på fremtiden for DCC," siger stifter Johannes Bach.

Atea skifter ud i topledelsen

Topchef Morten Felding ryster posen i den øverste ledelse, og derfor skal afdelingen for de største private kunder have ny chef. (Opdateret)

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger