ITWatch

Distributører

Omsætningen i dansk e-handel falder

For første gang oplever dansk e-handel tilbagegang, viser ny analyse fra Dansk Erhverv. ”De to års medvind under corona er afløst af modvind,” siger e-handelsdirektør.

Netop Solutions lukker ned

Selskabet har ligget stille længe og tvangsopløses nu efter manglende regnskab. Selskabet hed tidligere Danware Data og var engang børsnoteret.

Kunderne sloges som aldrig før med it-branchen under krisen

Coronakrisen har udløst en sand klageregn over it-branchen fra deres kunder, viser ny undersøgelse. Særligt forsinkelser har tynget, og visse sager er nærmest umulige at løse, lyder det. Brancheforening forstår det godt, for krisen udløste en svær cocktail.

DCS bliver ny distributør af genanvendt it-udstyr

Det danske it-selskab Tier1 Asset, der genanvender it-udstyr og elektronik, har underskrevet en aftale med den danske it-distributør DCS. Formålet er at udbrede genanvendeligt it-udstyr blandt "Hr. og Fru Danmark", lyder det i en meddelelse.

Læs alt om it-kollapset med tråde til nøglefigurer fra Atea-sagen

Siden 2018 har ITWatch afdækket, at flere centrale aktører i Atea-sagen ifølge kurator spillede en afgørende rolle, da it-forhandleren Informationsteknik gik konkurs. Senest har vi tegnet et samlet billede af sagen i en fortælling på tre kapitler. Du kan få et overblik over dækningen her.

Bittert opgør efter it-krak: "Du købte ikke et dødsbo"

To år tidligere talte de om at score milliarden, men i sommeren 2018 var forholdet mellem Fritz Andersen og de forhenværende Atea-chefer Claus Hougesen, Peter Trans og Carsten Ritzau betændt. Et abespil gik i gang om at placere ansvaret for konkursen. Læs her tredje og sidste kapitel af ITWatchs oprulning af kollapset i Informationsteknik.

Direktør undrede sig over læk af nøgletal: "Hvor har du dette fra?"

Bag kulissen drev centrale aktører fra Atea-sagen it-selskabet Informationsteknik videre i al hemmelighed. De modtog centrale nøgletal før direktøren og holdt ham i ørerne på månedlige statusmøder, påstår kurator. Læs her anden del af ITWatchs oprulning af de reelle forhold i det konkursramte it-selskab.

1 - 25 af 252

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs