ITWatch

Globalconnect udnævner ny datacenter-chef

Luke Davies, der tidligere har været chef for strategi og M&A i Globalconnect, er blevet udnævnt til at lede virksomhedens datacenterforretning på tværs af Nordeuropa.

Foto: PR

Globalconnect har udnævnt en ny chef til at lede virksomhedens datacenterforretning på tværs af Nordeuropa. Det oplyser selskabet i en meddelelse til ITWatch.

Valget er faldet på Luke Davies, som har været ansat i virksomheden siden 2019 og senest har haft rollen som Head of Strategy og M&A. Han har derfor også allerede har været involveret i Globalconnects strategi for datacenterforretningen.

Den nye datacenterchef får til opgave at sikre, at Globalconnect som datacenterudbyder er et skridt foran de nye behov og krav, som der er til moderne centre i disse år, gennem fortsatte investeringer i både faciliteter, tjenester og grønne løsninger.

Ifølge selskabet er strategien at fortsætte med at udbygge og udnytte den position, som Globalconnect har i markedet, hvor man har placeret datacentrene langs virksomhedens fibernetværk, så man kan sikre sig, at man leverer sikre og stabile forbindelser til de store byer i Nordeuropa.

Globalconnect går i partnerskab med ATP og Ørsted om energiøen

En minoritetsandel af Globalconnect kan blive svær at sælge

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs