ITWatch

Dansk selskab vil slå dørene op til nyt datacenter i København i 2022

Datacenterleverandøren Fuzion forventer at byde kunder velkommen i nyt datacenter i København i slutningen af 2022. Det bliver selskabets femte datacenter herhjemme.

Ole Thingstrup er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i Fuzion. | Foto: Fuzion/PR

Den danske datacenterleverandør Fuzion bevæger sig nu ind på markedet i det østlige Danmark. Det sker, når selskabet efter planen slår dørene op for et datacenter i København til næste år.

"Der har været en klar efterspørgsel fra vores kunder, efter vores datacenterservices i Østdanmark, særligt i København. Derfor er vi rigtig glade for nu at kunne fortælle, at vores femte datacenter er lagt i pipelinen, og at det får en helt central placering i København," udtaler Ole Thingstrup, der er ansvarlig for salg og forretningsudvikling i Fuzion, i en pressemeddelelse.

Selskabet har hidtil kun været tilstede i Jylland, hvor Fuzion i dag har datacentre i Skanderborg, Aarhus, Randers og Viby J.

Fuzion oplyser, at det allerede er i gang med at se på mulige byggegrunde for fremtidige udvidelser af kapaciteten herhjemme.

Cyrusone solgt for 15 milliarder dollar 

Datacenter-selskab på vej mod salg til mere end 10 mia. dollar 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs