ITWatch

Datacentre

Borgmester betakker sig for at lægge jord til datacentre

Mange af landets kommuner har i de seneste år kæmpet ivrigt for at få et datacenter til deres område. Nu melder nordsjællandsk kommune sig ud af ræset. "Vi vil holde fast i vores vision," siger borgmester til Frederiksborg Amts Avis.

ITB: Flere penge til it-uddannelser var årets bedste nyhed

Ekstra millioner til at skabe flere uddannelsespladser inden for it var den gode nyhed i 2019, lyder det fra ITB's direktør for politik og kommunikation, Mette Lundberg. "Det er tudetosset, at vi har afvist kvalificerede unge på it-studierne."

Kom tæt på DXC

ITWatch går i løbet af efteråret og begyndelsen af 2020 tæt på en stribe virksomheder i den danske it-branche. Denne uge er det den danske afdeling af DXC, der er i fokus. Få et indblik i motorrummet hos it-leverandøren, der i årtier har leveret løsninger til det offentlige og har ambitioner om at vinde nye kunder i den private sektor.

Datacentret rykker op på dagsordenen hos DXC

TÆT PÅ: Historisk set har it-infrastruktur spillet en central rolle hos DXC Technology som leverandør til det offentlige. Selskabet øjner nye muligheder i markedet, efter koncernen har fået ny global topchef. Driftsopgaverne skal spille sammen med managed services.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger