ITWatch

Datacentre

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Sentia øjner lys efter hård omstilling

Et lukrativt frasalg sender Sentias danske forretning i et stort plus, men selv renset for denne engangsindtjening, så er Sentia igen på vej i den rigtige retning efter nogle hårde år, siger selskabets topchef.

Globalconnect udnævner ny datacenter-chef

Luke Davies, der tidligere har været chef for strategi og M&A i Globalconnect, er blevet udnævnt til at lede virksomhedens datacenterforretning på tværs af Nordeuropa.

Datacenter Industrien skal finde den grønne vej

Efter tre års pause er der igen konference i Datacenter Industrien. Udenlandske tech-giganter, danske datacentre og energiselskaber er mødt op for at tale om den absolut største udfordring for industrien: Bæredygtighed.

Amazon har kun overskud på AWS

Der tabes enorme summer i Amazons onlineshop, men som noget positivt i et ellers rødt regnskab er der vækst at se på tech-delen. AWS er eneste område, der tjente penge i første kvartal 2022.

Norsk datacenterkæmpe spår gyldne tider for danske datacentre

Den lette adgang til grøn strøm og stabil infrastruktur vil give Danmark en kæmpe konkurrencefordel på datacenterområdet de kommende år, spår Bulk Infrastructure. Blandt andet vil tyske virksomheder på flugt fra sort energi vælge Danmark til, lyder vurderingen.

1 - 25 af 222

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs