ITWatch

Datacentre

Globalconnect udnævner ny datacenter-chef

Luke Davies, der tidligere har været chef for strategi og M&A i Globalconnect, er blevet udnævnt til at lede virksomhedens datacenterforretning på tværs af Nordeuropa.

Datacenter Industrien skal finde den grønne vej

Efter tre års pause er der igen konference i Datacenter Industrien. Udenlandske tech-giganter, danske datacentre og energiselskaber er mødt op for at tale om den absolut største udfordring for industrien: Bæredygtighed.

Amazon har kun overskud på AWS

Der tabes enorme summer i Amazons onlineshop, men som noget positivt i et ellers rødt regnskab er der vækst at se på tech-delen. AWS er eneste område, der tjente penge i første kvartal 2022.

Norsk datacenterkæmpe spår gyldne tider for danske datacentre

Den lette adgang til grøn strøm og stabil infrastruktur vil give Danmark en kæmpe konkurrencefordel på datacenterområdet de kommende år, spår Bulk Infrastructure. Blandt andet vil tyske virksomheder på flugt fra sort energi vælge Danmark til, lyder vurderingen.

Sentia øjner nye muligheder for millioner i europæisk datalov

Et længe ventet dataudspil vil nu kræve ensretning for cloududbydere og sætte zettabytes af industridata fri til europæiske virksomheder. Hos Sentia kan det potentielt fjerne skjulte omkostninger for millioner. ”I praksis bliver det et helt nyt forretningsområde,” vurderer cloud consulting-chef.

Højere energipriser fremtvinger grøn omstilling hos datacentrene

Selv om energihungrende datacentre typisk køber el på lange og helt specielle kontrakter, vil et fremtidigt højere niveau for energipriserne skubbe til en grøn omstilling af datacentre. Grøn omstilling er blevet en konkurrenceparameter for længst, forklarer industrien.

Datacenter ramt af hackerangreb

Et datacenter indleder genåbning af sine servere efter selskabet var ramt af et storstilet hackerangreb i weekenden. Selskabet lader kommunikationsbureau stå for dialogen til omverdenen og ønsker ikke at stille op med nærmere forklaringer. (Opdateret)

1 - 25 af 209

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs