ITWatch

Tech-aktier får skåret kursmål med henvisning til makrorisici

Nedtur i økonomien sætter tech-aktierne under pres, mene Morgan Stanley.

Foto: Janus Engel

Det amerikanske finanshus Morgan Stanley har skåret sine kursmål for en række amerikanske teknologikæmper med henvisning til flere tegn på en afmatning i økonomien og sektoren.

Det skriver Bloomberg News.

Morgan Stanleys model viser, at sandsynligheden for recession i USA er øget til 35 pct. fra 5 pct. i begyndelsen af året.

Analytiker Brian Nowak sænker sine estimater for 2022 og 2023 for onlineannoncering og e-handelsvækst for sektoren med 1 til 4 pct.

Afmatningstegnene omfatter bestræbelser på at skære omkostninger og medarbejderantal på tværs af offentlige og private selskaber, regnskaber fra detailhandelsselskaber med svaghedstegn fra forbrugerne samt mere konservative kommentarer fra Snap og Google.

Finanshuset sænker kursmålet for Amazon til 3500 dollar fra 3800 dollar og for Googles moderselskab, Alphabet, til 3000 dollar fra 3270 dollar. Kursmålet for Meta, der er Facebooks moderselskab, bliver skåret til 300 dollar fra 330 dollar.

Til trods for det sænkede kursmål indikeres alle tre aktier højere i det amerikanske formarked med udsigt til et plus på 1 pct. til Amazon og 0,4 pct. til Alphabet og Meta.

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs