ITWatch

Conscia løfter toplinjen og driftsindtjeningen markant

Omsætningen nærmer sig 3 mia. hos Conscia, der samtidig kan notere sig en markant vækst i ebitda-resultatet.

Erik Bertman er adm. direktør for Conscia. | Foto: Conscia/PR

Både omsætning og ebitda-resultat vokser med 20 pct. i seneste regnskabsår hos infrastruktur-selskabet Conscia, skriver Børsen.

Toplinjen ender på 2,75 mia. kr., mens ebitda-resultatet lander på 270 mio. kr. i det skæve finansår 2020/21. Bundlinjen viser et minus på 100 mio. kr., hvilket dog ikke vækker bekymring hos topchef Erik Bertman, der har øjnene fokuseret på to tal.

”Det er omsætning, men det er også meget vigtigt med driftsindtjeningen (ebitda). Det skal være et sundt miks mellem at vokse, men samtidig gøre det på en komfortabel måde,” siger Erik Bertman til Børsen.

Conscia havde i seneste regnskabsår også god fart på serviceforretningen, der voksede til 27 pct. til 738 mio. kr.

Conscia flytter rundt i toppen og får ny finansdirektør

Conscia henter nye kræfter til bestyrelsen

Conscia-formand: ”Vi er vokset voldsomt men vi mener faktisk at vi først lige er startet”

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs