ITWatch

Google vil måske fyre uvaccinerede

Ifølge flere medier overvejer Google at fyre uvaccinerede medarbejdere, skriver Børsen.

Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844

Man kan måske stå overfor en fyreseddel i Google, hvis man ikke retter sig efter selskabets vaccinationspolitik i forhold til covid-19.

Det skriver Børsen, der citerer flere internationale medier. Her hedder det, at tv-stationen CNBC har interne dokumenter fra Google, hvor man har gennemført en undersøgelse af netop vaccinationsudbredelsen blandt selskabet over 150.000 ansatte. Her er de blandt andet blevet afkrævet svar på vaccinestatus.

Børsen refererer, at "konsekvensen for de uvaccinerede i USA, at de efter 18. januar næste år bliver hjemsendt med løn i 30 dage."

Er de ikke blevet vaccineret i den periode, bliver de hjemsendt uden løn et halvt år og herefter afskediget.

Tiltaget er en reaktion på udspil fra den amerikanske regering om, at ansatte i alle virksomheder over 100 ansatte skal vaccineres.

I dokumentet hedder det i følge Børsen:

"Vi venter, at næsten alle stillinger hos Google er omfattet af regeringsordren. Alle, der går ind i en Google-bygning, skal være fuldt vaccineret eller have en godkendt undtagelse, der tillader dem at arbejde eller at komme ind på arbejdspladsen. Gentagne test er ikke et godkendt alternativ til vaccination."

Conscia henter nye kræfter til bestyrelsen 

Oracle får bedre salg end ventet i USA 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs