ITWatch

Amazon får skåret 200 dollar kursmålet hos Morgan Stanley

Indtjeningen ventes at blive presset af stigende antal medarbejdere og højere lønninger. Derfor sænker analytiker forventninger til techgiganten.

Foto: Pascal Rossignol/Reuters/Ritzau Scanpix

Amazon indikeres 0,7 pct. lavere i 3403 dollar i det amerikanske formarked, efter at finanshuset Morgan Stanley har sænket sit kursmål for internetaktien til 4100 dollar fra 4300 dollar, idet indtjeningen ventes presset af et stigende antal medarbejdere og højere lønninger.

Det skriver Bloomberg News.

Analytiker Brian Nowak har sænket sine estimater for driftsindtjeningen målt på EBIT for 2021 og for 2022 med henvisning til påvirkning fra medarbejderantallet og lønvæksten.

"Skuffende indtjening og langsommere omsætning kan bremse Amazons evne til at "outperforme" gennem denne investeringscyklus," vurderer Morgan Stanley.

Selskabets voksende logistikarbejdsstyrke ventes at muliggøre flere vundne markedsandele inden for e-handel, højere forsendelseshastigheder og nye forretningsmuligheder, vurderer finanshuset, der gentager den positive anbefaling "outperform".

Europæiske cloud-udbydere taber terræn

På tre år er datacentrenes store indtog i Danmark forduftet 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs