ITWatch

Oracles nye landechef har fokus på cloud og kvinder

Der skal sættes yderligere gang i salget af cloud-løsninger på det danske marked fortæller Oracles nye landechef, der nu blæser til angreb for at vinde land i et marked, der fortsat er ved at blive defineret. Og så skal Oracle fastholde sit fokus på kønsdiversitet, mener han.

Foto: PR

Det skal tempo på Oracles ambitioner om at flytte mod skyen, for det er netop nu, at markedet er ved at blive defineret. Og så skal Oracle have fokus på at fastholde kønsdiversiteten, der ellers har haft gode kår under en synlig, kvindelig topchef, trods en generelt skæv kønsfordeling i branchen.

Det mener Marc Jardorf, der for et par måneder siden tiltrådte som landechef hos Oracle Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs