ITWatch

Fastly ligger til endnu en stigning oven på turbulent dag med nedbrud

Den amerikanske udbyder af Ccloud computing-tjenester, Fastly, åbner i grønt på børsen efter forventninger om fald på 6 pct.

Foto: Fastly/PR

Den amerikanske cloud-platformsudbyder Fastly, der tirsdag var årsag til nedbrud af flere globale mediers hjemmesider, ligger onsdag til en grøn åbning på det amerikansk børsmarked.

I formarkedet stiger aktien 2,3 pct., som indikerer et nyt hop oven på tirsdagens stigning på 10,8 pct.

Da nedbruddet ramte tirsdag omkring middag reagerede investorerne ved at sende aktien ned, så den i formarkedet lå til et fald på over 6 pct. Problemet blev dog løst inden for relativt kort tid, og det kvitterede investorerne for, skriver Financial Times.

"Vi registrerede forstyrrelsen inden for et minut, hvorefter vi identificerede og isolerede årsagen, og så blev konfigurationen deaktiveret, siger Nick Rockwell, senior vice president hos Fastly," ifølge Financial Times.

"Nedbruddet var bredt og omfattende, og vi er meget kede af den indvirkning, det har haft på vores kunder og alle dem, der er afhængige af dem," tilføjer han.

Blandt de ramte medier var CNN, Financial Times, the Guardian, New York Times og Bloomberg News. I Danmark påvirkede nedbruddet TV2's hjemmeside.

Ekspert efter globalt cloud-nedbrud: Det skal vi vænne os til

Regeringen vil lave cyber-rejsehold og cyber-hjemmeværn 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs