ITWatch

2020 blev en begmand til Itadel

Itadel, der nu står til at blive en del af ITR Group, kom ud af 2020 med røde tal og faldende omsætning. Men driften gik i plus.

Foto: PR

Itadel, der for nyligt blev solgt til den opkøbsivrige ITR Group, kom ud af 2020 med både knubs og svag fremgang hist og her.

Selskabet var tidligere kendt som TDC Hosting, men har siden 2017 været ejet af Maj Invest Equity, der har arbejdet med en turnaround for selskabet. Itadel kom ud af 2020 en omsætning på 333,7 mio. kr. – et fald fra 353,7 mio. kr. året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs