ITWatch

Sentia indgår samarbejde med Google

En ny certificering som Google-partner gør, at Sentia nu samarbejder med de tre største cloud-udbydere på markedet.

Foto: Sentia/PR

Sentia indgår et samarbejde med Google, der styrker selskabets position på markedet for multi og hybride cloud-løsninger.

Konkret er Sentia blevet certificeret som såkaldt Google Cloud Partner og samarbejder dermed med de tre største cloud-udbyder inden for multi og hybrid cloud. Udoiver Google har Sentia samarbejder med AWS og Microsoft.

"Med det nye samarbejde kan vi guide kunderne i, hvordan de skal tage det næste skridt i deres cloud-rejse på en måde, som understøtter netop deres forretningsmodel."

"Med certificeringerne er vores ekspertise blevet endnu mere relevant for kunderne i forhold til at skræddersy den helt rigtige public cloud – eller multiple public clouds – til deres forretningskritiske applikationer," udtaler Mikael Falk, Commercial Director i Sentia Denmark, i en meddelelse.

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs