ITWatch

Cloud-strategi har båret frugt hos DR

En fjerdedel af DR's it-infrastruktur er i dag rykket i skyen, og det giver flere fordele for mediehuset, skriver Computerworld.

Foto: Tariq Mikkel Khan

DR har sparet penge, haft færre nedbrud og sikret brugerne en mere stabil oplevelse, siden mediehuset i 2016 indførte en cloud first-strategi.

Det skriver Computerworld.

DR's tekniske direktør, Mikkel Müller, anslår, at omkring 25 pct. af mediehusets it-infrastruktur i dag er flyttet i skyen, men at det bliver langt mere fremover.

"Vi indførte cloud first-strategien i 2016, og cloud skulle være det primære valg i de digitale produkter, hvor der er store spidsbelastninger og dermed behov for stor skalerbarhed. Samtidigt er brugeren på nettet i forvejen, og behovene for at lave om på tjenesterne er hyppige. Der har vi flyttet rigtigt meget til cloud services," siger Mikkel Müller til Computerworld.

DR har et multicloud-setup, hvor man gør brug af flere cloud-leverandører. I dag ligger dele af DR's it-infrastruktur hos Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure og Google Cloud Platform.

Mindre virksomheder holder igen med at bruge cloud

Konsulenthus har vendt udviklingen efter hård cloud-omstilling  

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs