ITWatch

IBM Danmark: Nye regler kan løfte dansk omsætning med en mia.

Der er gode nyheder til danske IBM i lyset af de internationale forviklinger og handelskrige, skriver Børsen.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Danske IBM kan nyde godt af, at der er godt gang i handelskrige på den globale scene. Det skriver Børsen, der henviser til, at verdenshandelsorganisationen WTO onsdag har indledt arbejdet med nye regler for den digitale verdenshandel.

Arbejdet går ud på at reducere barrierer på verdensmarkedet, der kan betyde, at handlen vil stige 34 pct. frem mod 2030 i takt med indførslen af nye digitale teknologier.

IBM venter at hente gode gevinster ved dette arbejde, siger Peter Lange, der er cloud-strateg i IBM Danmark. Han mener, at det kan øge IBM Danmarks omsætning, som ligger på omkring fem mia. kr.

"Der er en kæmpe strategisk transformation i gang med cloud og kunstig intelligens. Det skifte er også en del af vores strategi i IBM, og hvis vi skal levere på vores strategi på fuld styrke til vores kunder, bliver vi nødt til at kunne være i Danmark med hele paletten. Men det kan vi ikke i dag, hvor national regulering betyder, vi ikke altid kan sende data ud af landet for at opbevare," siger Peter Lange til avisen.

Prosa: Hver anden it-ansat var uden efteruddannelse sidste år

Ny analyse om hackermål: Her er de mest udsatte brancher

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger