ITWatch

Mangedobling på under en uge for lille cloud-aktie

Investorerne har fået et afkast på 1000 pct. i 2019.

Foto: Colourbox

Det amerikanske softwareselskab Phunware, som har udviklet en lifecycle cloud-løsning til udvikling af mobile applikationer, oplever nogle ekstremt urolige aktiedage, med pil opad, efter selskabet blev børsnoteret ad bagvejen lige inden nytår.

Aktien i Phunware lukkede torsdag i 157 dollar, hvilket var et fald fra 220 dollar onsdag, hvor den endda var helt oppe i kurs 550.

Det skal dog sammenlignes med kurs 10,84 den 28. december, da Phunware blev børsnoteret ved at fusionere - eller overtage - med Stellar Acquisition og 14,26 dollar på den sidste handelsdag af 2018.

Det betyder, at investorerne torsdag har lavet et afkast på 1000 pct. i 2019, og da stemningen var på det højeste i kurs 550, var aktien oppe med næsten 3800 pct. Det betyder også, at selskabets markedsværdi er gået fra 50-60 mio. dollar til 4,4 mia. dollar på få dage.

Ifølge Bloomberg News har handlen med Phunwares aktie da også undervejs i denne uge været suspenderet flere gange på grund af den volatile udvikling

/ritzau/FINANS

Amazon: Danmark er et oplagt cloud-land

Ciscos partnere har et år til at følge ny strategi - danske Conscia venter store ændringer 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs