ITWatch

Cloud

Any.cloud går frem i kriseår

Cloud-udbyderen Any.cloud klarede sig igennem 2020 med fremgang både i toppen og på bunden. Selskabet ekspanderer internationalt.

Dansk platform til musikmarkedsføring vil på børsen i Sverige

Markedsføringsplatformen Linkfire, der har fokus på musikindustrien, vil børsnoteres i Sverige. Det skal ske på vækstbørsen First North Premier i Stockholm, bl.a. på grund af Sveriges stærke position på det internationale musikmarked, siger direktør.

OrderYoYo åbner for aktiekøb

Selskabet, der går på First North-børsen i starten af juli, åbner nu tegningsperioden forud for børsnoteringen.  Selskabet venter at hente i alt 80 mio. kr.

Microsoft-boss om offentlig it: Vi lider under den illusion at vi er verdens bedste

Hun ved, hvad hun taler om, Maria Hald. Efter senest at have siddet i spidsen for den nok vigtigste offentlige styrelse for offentlig digitalisering, Moderniseringsstyrelsen, er hun i dag topchef for offentlige kunder i Microsoft. Og herfra advarer hun kraftigt. Danmarks førerposition indenfor offentlig it er ved at blive en farlig sovepude.

To centrale it-opgaver overskygger alle andre blandt kunderne

En omfattende undersøgelse blandt 768 it-beslutningstagere viser, at de jagter it-konsulenter til at løse to helt grundlæggende digitale opgaver, som overskygger stort set alle andre. Blandt andet ender det meget omtalte kunstig intelligens langt nede på listen.

2020 blev en begmand til Itadel

Itadel, der nu står til at blive en del af ITR Group, kom ud af 2020 med røde tal og faldende omsætning. Men driften gik i plus.

Seneste nyt

Se flere jobs