ITWatch

Cloud

Bjarne Riis rykker op i hierakiet hos Crayon og ud i verden

Han kommer til primært at bruge sin energi uden for de nordiske lande. Men ellers vil Bjarne Riis endnu ikke løfte sløret for, hvad der skal ske, når han stopper som dansk landechef for at rykke til en anden stilling i Crayon. Jobskiftet har været undervejs siden oktober sidste år.

Fusion baner vejen for en helt ny type virksomhed

Topchefen for fusionsvirksomheden Globalconnect og Broadnet vil skabe noget, der ikke er der i forvejen. Bølgen af virksomheder, der vil i cloud, skaber grundlag for den vækstplan, der er lagt for de to selskaber. Men selskabet mangler stadig et navn.

Direkte opkobling fremtidssikrer AWS i Danmark

Det er nu muligt for danske virksomheder at koble sig direkte op til Amazon Web Services' infrastruktur gennem Interxions datacenter i Ballerup. En forbindelse, der bringer virksomhederne "helt i front" på udviklingen, siger Interxions datacenterchef.

Columbus i mål med strategi - to år før tid

En række opkøb og et godt 2018 betyder, at Columbus er i mål med sin 2020-strategi ved udgangen af året. Det varsler selskabets topchef, der har op til en halv mia. klar til nye opkøb.

Nyt NNIT-datacenter fyldt op om fem år

Med den nuværende udvikling er NNIT's nye datacenter først fyldt op om fem år, lyder det fra virksomhedens finandirektør. Flere nye kunder er dog allerede kommet ind i det nye center, der har kostet virksomheden 250 mio. kr. at bygge.

NNIT har igen vækst hos Novo Nordisk

Efter et sløjt første kvartal, hvor NNIT var ramt af mindre forbrug hos storkunden Novo Nordisk og måtte nedjustere, havde it-selskabet atter vækst i andet kvartal.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger