ITWatch

Cloud

It-investor: Derfor går Konsolidator på børsen

En børsnotering skal gøre Konsolidator mere kendt og give it-virksomheden et blåt stempel, lyder det fra investor Michael Moesgaard: "Når vi har nået denne her størrelse, kan vi opnå nogle ting, som vi ikke kan opnå ved bare at skyde penge i."

AWS advarer: AI-projekter skal ikke forandre hele virksomheden

Amazons gigantiske forretning bygger på algoritmer, machine learning og AI. Selskabets cloud-forretning, AWS, vil gøre teknologierne endnu mere mainstream, men anbefaler kunderne at lave mange bittesmå initiativer i stedet for at kaste sig ud i et stjernekrigsprojekt.

NNIT-boss: Gudskelov at vi investerede i de datacentre

De lidt støvede datacentre er blevet hot som aldrig før efter storsatsning på cloud. Men der er brug for lokal datalagring, og hos NNIT jubler topchefen over, at han holdt fast i en omdiskuteret strategi med at satse på egne dyre datacentre.

KMD og SAP vil arbejde tættere sammen

De to it-selskaber har indgået et samarbejde om videreudvikling af cloud-løsning til udvalgte brancher. Partneraftalen mellem KMD og SAP dækker Danmark, Norge og Sverige.

Danske Bank skyder millionbeløb i tech-startup

To år gammelt fintech-startup byder Danmarks største bank velkommen i sin ejerkreds. Danske Bank skyder et større millionbeløb i virksomheden og ser potentiale i flere digitale investeringer eller partnerskaber på sigt.

Amazon opfører svensk vindmøllepark

Målet er, at den globale it-gigant på sigt udelukkede bruger bæredygtig energi til sine datacentre. Den nye, svenske vindmøllepark skal være med til at indfri den ambition.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger