ITWatch

Cloud

Conscia-udfordrer stormer frem

Cisco-hus med Axcess-stifter i ryggen udfordrer Conscia på det danske marked. Selskabet henter en firedobling på bundlinjen og varsler ny fordobling næste år i bemandingen.

KMD-topchef: Kæmpe tak til IBM

KMD´s topchef er begejstret for IBM Danmarks klare melding om selskabets klimastrategi. Klima er en kæmpe forretningsmulighed for tech-industrien, siger hun, men det skal være konkret, så man undgår greenwash af industrien.

IBM Danmark jagter nyt marked: Ellers sakker vi bagud

IBM Danmarks topchef melder sig på banen for tech-løsninger til klimaindustrien. Alternativet er, at man misser et kæmpemarked, siger han. Analytiker er overrasket over, hvor markant IBM melder ud og mener, at it-branchen skal på banen nu.

Øget cloud-salg løfter omsætningen i Oracle Danmark

Et forbedret cloud-salg betyder, at toplinjen organisk vokser med 14 mio. kr. i '18/'19 sammenlignet med året før. En intern justering af omsætningen i koncernen gør dog, at toplinjen samlet set øges med hele 247 mio. kr.

Itelligence-boss rykker sig forsigtigt fri af nøglepartneren SAP

TÆT PÅ: I fremtiden kommer Itelligence til at have flere løsninger på hylderne fra andre udviklere end nøglepartneren SAP. "Vi forbeholder os retten til at rådgive vores kunder omkring, hvad den bedste teknologi er til en given forretningsmæssig problemstilling," siger Itelligence-landechef Per Falck Jensen. Han vil tjene flere penge på forretningsrådgivning.

Kom tæt på Itelligence

ITWatch går i løbet af efteråret tæt på en stribe selskaber i den danske it-branche. Et af dem er konsulenthuset Itelligence, som står midt i en cloud-omstilling og samtidig søger nye forretningsmuligheder hos andre softwareudviklere end nøglepartneren SAP.

Mød cloud-indpiskeren hos Itelligence: "Det er en kæmpe opgave"

TÆT PÅ: Morten Bjerregaard ved om nogen, hvad det vil sige, når indtjeningsstrømmen ændrer sig, og dynamikken mellem konsulenthus og softwareleverandør forandres. Hos Itelligence har han rollen som cloud-indpisker og kan trække på sine erfaringer fra 2011, hvor markedet fra den ene dag til den anden blev vendt på hovedet.

Atea indgår partnerskab med AWS om cloud-løsninger

For en uge siden kunne Atea annoncere et samarbejde med Microsoft, og nu løfter it-selskabet sløret for en lignende aftale med Amazon Web Services. 400 Atea-ansatte skal trænes i teknologi fra den amerikanske gigant.

Manden med oliekanden: Mød Peter Skjødt – Proactives indpisker

TÆT PÅ: Han tilskrives reelt æren for at have professionaliseret Proactive indefra gennem to hårde år. Han kan samtlige 250 medarbejderes navne, han er medarbejdernes fortrolige, men understreger: "Lige så flink jeg er, lige så blød jeg er, lige så iskold kan jeg være, når det ikke fungerer." Fredag blev Peter Skjødt forfremmet for sin indsats.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger