ITWatch

Cloud

Airtame lancerer cloud-satsning

Det danske selskab er gået i luften med en cloud-løsning, der signalerer et nyt fokus på software såvel som hardware hos Airtame.

Borgmester betakker sig for at lægge jord til datacentre

Mange af landets kommuner har i de seneste år kæmpet ivrigt for at få et datacenter til deres område. Nu melder nordsjællandsk kommune sig ud af ræset. "Vi vil holde fast i vores vision," siger borgmester til Frederiksborg Amts Avis.

Kom tæt på DXC

ITWatch går i løbet af efteråret og begyndelsen af 2020 tæt på en stribe virksomheder i den danske it-branche. Denne uge er det den danske afdeling af DXC, der er i fokus. Få et indblik i motorrummet hos it-leverandøren, der i årtier har leveret løsninger til det offentlige og har ambitioner om at vinde nye kunder i den private sektor.

Vismas nye topchef: Vi er på udkig efter opkøb i Danmark

Et miks af organisk vækst og opkøb skal fastholde Visma på vejen til at blive en international storspiller på it-markedet. Cloudselskaber, konsulentforretninger og AI-kompetencer står på den nye topchefs indkøbsseddel, som også rummer danske opkøb.

Datacentret rykker op på dagsordenen hos DXC

TÆT PÅ: Historisk set har it-infrastruktur spillet en central rolle hos DXC Technology som leverandør til det offentlige. Selskabet øjner nye muligheder i markedet, efter koncernen har fået ny global topchef. Driftsopgaverne skal spille sammen med managed services.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger