ITWatch

Cloud

Microsoft: Retter sig - solid udvikling i Azure

Omsætningen steg med 12 pct. i Microsoft, og man oplevede en solid udvikling i salget på Azure-platformen. Men kigger man på salget, så var det stort set på alle områder, hvor det ikke levede op til forventningerne.

Klumme: Skolestart med respekt for persondata

Frustrationer over besværlige GDPR-regler må rettes mod lovgiverne og ikke Datatilsynet, skriver Bent Ole Gram Madsen, professor på SDU, i denne klumme i forlængelse af Chromebook-sagen fra Helsingør Kommune.

Sentia øjner lys efter hård omstilling

Et lukrativt frasalg sender Sentias danske forretning i et stort plus, men selv renset for denne engangsindtjening, så er Sentia igen på vej i den rigtige retning efter nogle hårde år, siger selskabets topchef.

Oracle har været bagud med cloud: Det har ikke kostet kunder

Oracle har været åbne om, at man bestemt ikke har været den første i branchen, der har omlagt sine produkter til cloud, men kunderne er blevet og Marc Jardorf, dansk Oracle landechef, er overbevidst om, at rollen som ”second mover” i dag er en stor fordel.

NNIT gennemfører stort milliardsalg

NNIT frasælger en hel division i selskabet med sammenlagt 1.500 ansatte til kapitalfond. Frasalget betyder, at NNIT aflyser sine forventninger til hele året. Samtidig giver handlen adgang til en kendt topchef fra IBM, der træder til på toppen af den frasolgte virksomhed. (Opdateret)

1 - 25 af 969

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs