ITWatch

Cloud

HPE er presset af coronakrisen og fyrer medarbejdere i Danmark

Hewlett Packard Enterprise har på grund af coronakrisen været nødt til at justere forretningen, og man har derfor afskediget medarbejdere både globalt og i Danmark. Fokus er nu på selskabets kerneforretninger og vækstområder, der skal sikre, at it-leverandøren kommer helskindet igennem krisen.

Klumme: Derfor skal vi satse på flere unge cloud-talenter

Næsten 80 procent af alle it-beslutningstagere mener ifølge Global Knowledge, at deres organisationer allerede mangler centrale it-færdigheder. Særlig grelt ser det ud, når det kommer til kompetencer inden for cloud. Det skal vi tage alvorligt – især ved at satse mere på talentudvikling, skriver Kevin Kelly fra Amazon Web Services i denne klumme.

Facebook udvider datacenter i Odense

Facebook gør klar til at udvide sit datacenter i Odense, hvilket betyder, at tech-selskabet samlet vil have investeret 10 mia. kr. i det fynske datacenter.

Hostingselskab vokser voldsomt og varmer op til flere opkøb

Vækstkurver på 50-100 pct. om året er blevet hverdagskost for dansk hosting og cloudselskab, der vil nå 100 mio. kr. i omsætning på tre år gennem opkøb og en aggressiv salgsstrategi. Og enerejeren bag selskabet afviser ikke at sælge ud, hvis den rette køber melder sig.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger