ITWatch

Cloud

Manglende klima-krav til nye datacentre vækker forargelse

Regeringen får kritik for ikke at stille nok krav til it-giganterne, der snart etablerer flere strømslugende datacentre i Danmark. Danmark spilder en unik mulighed for at brande sig på grønne ambitoner, mener it-virksomheden VMWare.

Cloudeon lander stor driftsaftale med DSB

Cloudselskabet skal sørge for, at DSB får stabil drift i public cloud gennem en ny rammesaftale over de næste tre år. Der er tale om en aftale til et større tocifret millionbeløb, fortæller Cloudeon-chef.

It-virksomheder i skudlinjen: I sætter renomméet på spil

Det er kun et spørgsmål om tid, før it-virksomheder bliver tvunget til at forholde sig til de store klimaspørgsmål, siger it-analytiker og CBS-professor. "Branchen vil blive udfordret på sit klimaaftryk, og derfor bør virksomheder have et svar klar."

Conscia skal på opkøbsjagt under ny ejer

Netværksintegratoren vil sammen med den nye ejer Nordic Capital kigge nærmere på en liste med 30 mulige opkøb. "Den almindelige drift kører i god gænge," siger koncerndirektør.

Sverige dropper cloud-bydere

Det offentlige Sverige har afvist bydere til cloud-tjenester, da de ikke lever op til de fremsatte krav, skriver Computerworld.

VMWare: Danske virksomheder er langt bagud på cloud

Store danske virksomheder halter bagud indenfor cloud sammenlignet med selskaber i Sydeuropa. Det mener VMWares chef for Europa. Hun er dybt overrasket over den store tilbageholdenhed, der kan få negativ betydning for virksomhederne, varsler hun.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger