ITWatch

Cloud

Virksomheder jagter it-studerende ved eksamenstid

Der er rift om de største talenter inden for it-fagene, og virksomheder forsøger i høj grad at rekruttere især de ældre studerende på de afsluttende år af uddannelsen. Men de studerende har klare krav til kommende arbejdsgivere.

Amazon: Stemmestyring står over for snarligt gennembrud

Hos Amazon forventer man, at stemmestyring inden for få år bliver det dominerende interface mellem mennesker og computere - og med den høje grad af udenlandsk eksport bør danske virksomheder tage teknologien seriøst, lyder det.

Apple opgiver irske datacenterplaner

Den amerikanske teknologivirksomhed Apple har efter tre års kamp mod to irske aktivister opgivet deres irske datacenterinvestering til en værdi af 6,3 mia. kr. Det er endnu uvist, om det får betydning for selskabets danske datacenterplaner.

Her er Sentias strategi for det danske marked

Hosting-selskabet Sentia har på rekordtid sat sig på store dele af det danske hosting-marked sammen med kapitalfonden Waterland. Mød Sentias øverste chef, der var medstifter af Sentia og har været i selskabet i 18 år. Han fortæller her strategien for Sentias danske opkøbsbølge.

Her er Lars Frelles planer for digitalisering i DI

Digitalisering er kommet øverst på den store agenda og er et emne, der præger dagen for topchefen i de store selskaber. Derfor bliver Lars Frelle ikke bare ny DI Digital-chef, men digital indpisker og brobygger i hele DI. Det skal ske for at fastholde, at DI fortsat er relevant for selskaberne, siger han.

Honoré: Det går den rigtige vej i USA

Den danske it-leverandør Columbus har efter et svært 2017 fået vendt udviklingen i det amerikanske marked, lyder det fra koncernchef Thomas Honoré. Mens bundlinjen går op, så falder omsætningen dog i første kvartal.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger