ITWatch

Cloud

IBM skuffer på salget

IBM's salg af cloud- og kognitiv software skuffer, men også omsætningen inden for teknologiservices ender lidt under forventningen.

"Der er en ting der er sikkert – det bliver aldrig billigere af at gå i cloud"

Det er en udbredt misforståelse, at en transformation af en virksomhed til cloud er en spareøvelse, lyder det fra Crayon, der rådgiver i blandt andet cloud-omlægning. Reelt bliver det dyrere, men omkostningerne kan tøjles, hvis man indfører regler internt i selskabet. Budgetterne fra it-afdelingen skal bredes ud, så hele virksomheden bærer et ansvar, lyder det.

Leapwork drømmer om børsnotering efter vilde vækstår

Dansk softwareselskab har flere samarbejder på plads med blandt andet NNIT og Capgemini og sætter nu mere fut under salget gennem partnere. Selskabet skal åbne regionale kontorer i USA, og ifølge direktøren peger planerne i retning af en børsnotering om få år.

Progressive forventer vækst på 40 pct.

Progressive har haft "et kanon år" i 2020, og væksten overgår alle budgetter og tidligere forventninger, skriver Computerworld. Selskabet ruster derfor op på medarbejderfronten.

Microsoft har oplevet "astronomisk vækst" med Teams i Danmark

Fra den ene dag til den anden blev Microsoft Teams en vital tjeneste til at få det danske samfund til at køre rundt. Det har ikke været uden udfordringer, fortæller manden med ansvaret for platformen i Danmark, Crilles Jansen. Han skal nu kæmpe for at fastholde bare nogle af de mange brugere, når corona er slut.

Virksomheder kan blive grønnere ved at sende CO2 op i skyen

Konsulentvirksomheden Accenture peger i en ny undersøgelser på, at den globale udledning kan reduceres med op til 59 mio. ton om året, hvis virksomheder flytter deres data over i skyen. I Danmark er potentialet på op til 400.000 ton, vurderer Accenture.

Alm. Brand flytter al data i skyen

Alm. Brand har besluttet at flytte al data ud i Microsofts cloud-løsning. Transformationen vil ske i løbet af to til tre år, siger selskabets koncerndirektør til Børsen Pro.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger