ITWatch

Cloud

Cisco-chef: Cloud har skuffet

Overgangen til cloud er både mere kompliceret og dyrere, end man oprindeligt har lovet. Det siger topchef i Cisco, der ser cybersikkerhed som en stor mulighed for den amerikanske gigant i takt med, at cloud vinder indpas.

Klumme: Datacentrene kan gå forrest i den grønne omstilling

Klimaforandringer vil lægge pres på datacentrenes energiforbrug i fremtiden. Men datacentrenes kan selv tage kontrol over udviklingen og gøre en reel forskel i den grønne omstilling, lyder det fra Tom Bøjland fra Eaton Danmark i denne klumme.

Amazon: Danmark er et oplagt cloud-land

Vi er teknologisk på forkant, er helt afhængige af eksport og har en moderne it-infrastruktur. Det gør Danmark til et oplagt land, der kan gøre brug af clouden, mener amerikanske Amazon Web Services. Verdens største cloud-selskab udlægger her sine visioner for det danske marked i et interview med ITWatch.

TDC vil investere en halv milliard i cloud

TDC's kernekunder, de store virksomheder, bevæger sig mod cloud, og TDC vil være den, der hjælper dem på vej. Cloud er i dag den største strategiske satsning i selskabets erhvervsforretning, fortæller topchef i ITWatchs cloud-serie.

KMD angriber nyt marked efter milliardsats på cloud

KMD har gennemført en storstilet cloudomlægning for 1 mia. kr. Strategiskiftet gør nu KMD i stand til at angribe et nyt forretningsområde. "Det tror jeg ikke, at jeg ville turde uden cloud," siger KMD-topchef til ITWatch.

Cloudsats vender op og ned på Microsoft-konsulenthus

Microsofthuset Proactive har investeret et stort millionbeløb i et cloudsats, der over de næste tre år skal ændre sammensætningen blandt selskabets ansatte markant. "Jeg ser mig ikke tilbage," siger Proactives direktør og stifter.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger