ITWatch

Cloud

Opkøb åbner kæmpe vækstplan i it-konsulenthus

Devoteams opkøb af TDC-selskabet Cloudeon udløser en storstilet vækstplan på cloud-området i selskabet. Allerede i år skal man jagte 20 cloud-specialister, og selskabets samlede omsætning på forretningsområdet skal vokse markant, siger topchefen. Han lufter mulighed for opkøb af sikkerhedsselskab.

Derfor skiller TDC sig af med Cloudeon

TDC har solgt sin ejerandel af Cloudeon til Devoteam. De internationale ambitioner stemte ikke overens med TDC Erhvervs fokus på danske kunder, men frasalget er langtfra ensbetydende med færre ambitioner på cloud-området, lyder det fra direktør.

Oracles nye landechef har fokus på cloud og kvinder

Der skal sættes yderligere gang i salget af cloud-løsninger på det danske marked fortæller Oracles nye landechef, der nu blæser til angreb for at vinde land i et marked, der fortsat er ved at blive defineret. Og så skal Oracle fastholde sit fokus på kønsdiversitet, mener han.

Topchef rydder op: Fejl i en række af Sentias regnskaber

Sentias danske forretningen har gennemgået en voldsom oprydning, der har sendt selskabet ud med et millionunderskud efter uregelmæssigheder i tidligere regnskaber udløser solide nedskrivninger. "Vi har konstateret, at der har været oplysninger i vores tidligere regnskaber, der ikke er afstemt korrekt," siger topchefen.

Reddit forbereder børsnotering

Rådgivere skal hjælpe Reddit med at finde den rette værdisættelse forud for en eventuel børsintroduktion næste år. Tidligere er Reddit vurderet til 63 mia. kr.

NNIT har 300 kandidater på opkøbslisten

NNITs internationale ekspansion på life science-området kommer ikke af sig selv. Selskabet har konstant overvågning af omkring 300 mulige opkøbsemner, og det tager gerne op til et halvt års 'dating' at afgøre, om gaflen skal sættes i.

Devoteam køber dansk cloud-selskab

It-konsulenthuset Devoteam overtager dansk cloud-selskab, der siden 2018 har haft TDC i ejerkredsen. Cloud-selskabet har haft flere bejlere, men fandt det perfekte match i Devoteam, fortæller direktør.

1 - 25 af 826
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs