ITWatch

Cloud

Oracle Danmark falder kraftigt i omsætning

Oracles danske forretning tager et ordentligt hug med et fald i omsætningen på 25 pct. på et år. Baggrunden er nedgang i de klassiske dele af forretningen, skriver selskabet.

Datacentre er fremtidens klimaskurk

Datacentre udleder samme mængde drivhusgasser som luftfartsindustrien. Det store energiforbrug og manglende energieffektivitet udgør en udfordring for industrien.

Digiplex styrker ledelsen

Efter at have etableret sig på det danske marked i maj har datacenterleverandøren Digiplex sat navn på de ansvarlige for selskabets danske og svenske aktiviteter.

Et af bankernes it-selskaber i stor fyringsrunde

En af landets store leverandører af it-løsninger til bankerne har valgt at fyre en lang række medarbejdere. Det skriver Finansforbundets nyhedsbrev Finans. "Det er en sort dag," siger fællestillidsmand til mediet. "Vi er nødt til at geare ned," siger direktør til FinansWatch.

Telmore-stifter stævner it-selskab for injurier

Telerigmanden og iværksætteren Frank Rasmussen stævner nu it-selskabet Saphe, der leverer en trafik-app. Stævningen går på en række udtalelser rettet mod Rasmussens startup-selskab i medierne, viser stævningen, som ITWatch er i besiddelse af. Saphe truer tilsvarende med retssag.

IBM jagter Amazon og Microsoft ind i skyen

IBM's milliardkøb af Red Hat er et udtryk for, at selskabet vil have en større bid af markedet for cloud-løsninger, hvor Amazon og Microsoft dominerer, fortæller selskabets topchef.

It-investor satser på cloudbaseret startup

It-investoren Torben Frigaard Rasmussen, der blandt andet er kendt fra milliardsalget af robotvirksomheden Mobile Industrial Robots, har investeret i fynsk startup, der står bag et cloudbaseret sagsstyringsprogram.

Må vi høre din mening?

På ITWatch har du mulighed for, at få din holdning til væsentlige emner ud til it- og telebranchen.

Sentia-chef varsler flere opkøb i år

På får år har Sentia etableret sig i Danmark gennem en stribe opkøb. Men selskabet er langt fra færdig endnu og går efter at lukke handler inden nytår, skriver Computerworld.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger