ITWatch

Netcompany overtager omstridt pensionssystem

Det bliver Netcompany, som skal levere ATP's Social Pension efter KMD tidligere på året blev fyret som leverandør.

Adm. direktør i Netcompany, André Rogaczewski. | Foto: PR/NETCOMPANY

Det står nu endeligt klart, at det bliver Netcompany, som skal levere det skandaleombruste Social Pension-system til ATP efter man tidligere på året sparkede KMD ud og begyndte at lede efter en ny leverandør til udbuddet, som samlet set løber op i en værdi af 320 mio. kr.

Det skriver Computerworld på bagkant af en udmelding fra ATP.

Systemet skal blandt andet udbetale pension til landets folkepensionister og af ATP's hjemmeside fremgår det, at man i alt modtog tre tilbud. Alle tre tilbud levede op til kravspecifikationerne i udbuddet, men: "ATP har vurderet, at Netcompany IT and Business Consulting A/S har afgivet ”det økonomiske mest fordelagtige” tilbud."

Hos Netcompany er der selvsagt stor tilfredshed med ordren.

"Selvfølgelig er vi glade i dag, og vi rækker hænderne i vejret. Der er ingen tvivl om, at det er en stor tillid, der bliver vist os. Social Pension er en af de helt store kernesystemer i det danske velfærds-setup. Det er et forretningskritisk-system, men vi venter med at fejre det, indtil vi har leveret det til rette tid og budget," siger adm. direktør i Netcompany, André Rogaczewski.

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs