Queue-it har hjulpet 2 mia. brugere gennem den digitale kø

Det danske it-startup Queue-it har nu rundet to mia. brugere i sit online kø-system, som blandt andet bruges af Skat. "To mia. brugere er jo i sig selv en validering af produktet," lyder det fra stifterne.
Queue-its stiftere Niels Henrik Sodemann (CEO), Camilla Ley Valentin (CCO) og Martin Pronk (CTO). | Foto: PR/Queue-it
Queue-its stiftere Niels Henrik Sodemann (CEO), Camilla Ley Valentin (CCO) og Martin Pronk (CTO). | Foto: PR/Queue-it

Hos Queue-it kan man nu sætte et gedigent hak i listen over mål.

Virksomheden har netop rundet to mia. brugere i sit digitale kø-system, som bruges af alt fra Skat til Sidney Opera House, når det drejer sig om at håndtere og opretholde en digital køkultur til de forskellige sites - hvad enten der er tale om selvangivelser eller koncertbilletter.

"To mia. brugere er jo i sig selv en validering af produktet. Det vigtigste for vores kunder er, at de kan være sikre på, at køen fungerer, når alle deres slutbrugere kommer ind på sitet. For dem, og for os, er den største risiko og frygt jo, at køen bare går ned og gør det hele værre." lyder det fra Camilla Ley Valentin, CCO og medstifter i Queue-it, som ITWatch har talt med.

Virksomhedens løsning bliver, som nævnt, brugt hos mange forskellige typer kunder, men at man skulle nå et niveau som i dag, hvor softwaren bruges af kunder over hele verden var ikke givet fra starten, lyder det fra Niels Henrik Sodemann, adm. direktør og medstifter af Queue-it, i en pressemeddelelse.

"Det, at anvende en kø i forbindelse med pres på transaktionelle websites, var ved vores launch en helt ny tilgang, både teknologisk, men også mentalt. Vi havde naturligvis planer om og drømte om at nå vidt omkring i verden, men vi er ydmyge og overvældede overfor tanken om at et så stort antal brugere nu har oplevet vores system," siger han.

Queue-its kunder befinder sig inden for en lang række sektorer og brancher såsom handel eller uddannelse, men har alle den fællesnævner, at de håndterer en form for sluttransaktion med brugeren i form af et køb eller en tilmelding.

Da sluttransaktionen i alle tilfælde må siges at være forretningskritisk, er det vigtigt for Queue-it at kunne fremvise en "track-record" uden store nedbrud eller nævneværdige problemer i processen. Camilla Ley Valentin erkender dog, at der altid er en risiko.

"Når man arbejder med it, er der jo selvfølgelig altid en risiko for nedbrud, men for os er det vigtigt at kunne fremvise, at vi kan håndtere de her store volumener uden at der opstår problemer. Det er jo vores kerneprodukt at kunne håndtere store kundemængder," lyder det.

Det høje antal gennemførte slutbrugere er dog i sidste ende med til at validere Queue-its produkt, og giver, ifølge Ley Valentin en fordel over konkurrenterne, som ikke kan fremvise en historik med lignende volumener.

"Der dukker jo mindre konkurrenter op hist og her, men de kan ikke, med rette endnu i hvert fald, komme med den påstand, at de har håndteret brugertal af den størrelse. Så det giver os også en 'street-credit' i forhold til vores konkurrenter, som vi i dén grad bruger i dialogen med kunderne," slutter Camilla Ley Valentin.

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også