ITWatch

Alibabas resultater for andet kvartal er næsten som forventet

På trods af de makroøkonomiske udfordringer, leverer kinesiske Alibaba et kvartalsregnskab, der næsten er på linje med forventningerne.

Foto: Thomas Peter/REUTERS / X90176

Den kinesiske konglomerat Alibaba Group, som mest er kendt for sin handelsplatform Alibaba, har i sit andet kvartal af det skæve regnskabsår 2022/23 opnået resultater, der næsten er på linje med forventningerne.

- På trods af de makroøkonomiske udfordringer, leverede vi solide resultater i dette kvartal. Det kommer af vores modstandsdygtige forretningsmodel, siger Daniel Zhang, som er topchef i Alibaba.

Omsætningen endte på 207,18 mia yuan mod Bloomberg News analytikerestimat på 208,85 mia. yuan.

Det justerede driftsresultat på EBITDA-niveau landede dog noget højere end forventet på 43,31 mia. yuan. Her havde analytikerne forventet 38,36 mia. yuan.

På bundlinjen blev det til 33,82 mia. yuan, hvilket er 19 pct. bedre end resultatet for andet kvartal 2021.

Alibaba stiger 1,0 pct. i det amerikanske formarked til 78,93 dollar, og den endte i 78,25 Hongkong-dollar på børsen i Hongkong.

Alibaba slår forventningerne til indtjeningen i første kvartal

Alibaba opgraderer Hongkong-notering for at bejle til fastlandet

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs