ITWatch

Simcorps HR-chef: Valgtfrit for alle ukrainere hvor de vil arbejde fra

Produktiviteten blandt Simcorps ukrainske it-folk er oppe på niveauet før krigen, selvom Ruslands invasion trækker ud, og hjemmearbejde stadig er normen, fortæller HR-chef, som deler sine læringer fra at være til stede i et krigsramt land.

Foto: PR/Simcorp

Jobbet som HR-chef i softwarevirksomheden Simcorp ændrede sig drastisk for Marlene Nyholm Voss med den russiske invasion af Ukraine 24. februar i år.

Som et led i ITWatch’ serie med it-virksomheder i Ukraine, gør hun status over, hvordan hun ser på fremtiden i Ukraine, hvilke erfaringer hun har draget af at være til stede i et krigsramt land, og hvad det har kostet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs